Close

Autorulota DeLuxe

     DeLuxe este pur și simplu o autorulotă de lux. Cei de la Burstner s-au întrecut pe ei când au conceput modelul Lyseo TD.

    

     Autorulota DeLuxe are 4 locuri cu centuri și 4 locuri de dormit, separate în 2 zone. Prima zonă este în spatele autorulotei unde domnește un King Size Bed care îți va da impresia că ești într-un hotel din Turcia de 5 stele și o zonă de dormit așezată în fața autorulotei. Spre deosebire de alte autorulote acest pat nu este convertibil și nici nu este în alcovă, ci pur și simplu coboară din tavan. 

     Pentru a folosi tot spațiul din autorulotă și pentru ca tu să nu fii nevoit să desfaci masa și să pui perne una lângă alta pentru a crea zona de dormit, e suficient să învârți o cheiță și zona de luat masa se va transforma într-o zonă de dormit super confortabilă. 

     Bucătăria, la fel ca la toate autorulotele din această gamă este echipată cu aragaz cu 3 ochiuri cu aprindere piezoelectrică și siguranță la stingerea flăcării,  o chiuvetă încăpătoare unde vei avea apă caldă și rece la discreție și un mega frigider de 145 litri ca să țină rece tot. Pe lângă bere, suc natural, carne de burgeri, legume și fructe proaspete să știi că vei putea depozita înghețată și votcă (a se consuma după ce oprești autorulota) în congelator. 

     Aerul condiționat staționar va prinde bine în zilele toride de vară atunci când vrei să faci siesta sau pur și simplu să te răcorești, asta dacă nu o face destul apa mării.

 

      Dacă optezi pentru un sejur în țările nordice sau iarna stai liniștit, autorulota este echipată cu un super sistem de încălzire pentru super confortul tău. Această autorulotă este echipată cu pachetul extins de iarnă Thruma (până la -40 grade Celsius). 

     Vara poți lua masa afară, la umbra verandei exterioare de 4 metri, pe masa de camping pe care o vei primi gratis ca accesoriu, la închirierea autorulotei. Însă dacă optezi să iei masa înăuntru e bine de știut că autorulota are plasă antiinsecte la geamuri uși și trape și că are lumini ambientale (acesta este un apropo pentru domni – cină romantică).

 

     Portbagajul enorm pentru toate bagajele și suportul pentru 3 biciclete cu care este echipată autorulota vă îndeamnă tacit la drumeții și excursii în jurul locurilor de camping pe care le veți alege.

     Ca și manevrabilitate  și detalii tehnice, autorulota are oglinzi reglabile și încălzite, ABS, ESP, ASR, Hill Holder, Traction Plus, Cruise control, cameră pentru mersul înapoi și o servodirecție care l-ar face invidios și pe Rubens Barichello.

     

     Dacă și tu ți-ai imaginat cum ar fi în această super călătorie și îți dorești să ai parte de o vacanță mai mult decât frumoasă te invităm să ceri o ofertă de preț.

*Autorulotele din flota GoCamper din Gama DeLuxe pot fi modele Burstner, Nobel Art, Laika.

** Chiar dacă fotografiile sunt reale acestea sunt cu titlu de prezentare. Pot exista unele diferențe de culori rezultate din modul de fotografiere sau din echiparea diferită a mașinilor.