Close
vacanta cu autorulota

Vacanta cu autorulota sau rulota

Romanii sunt mai conservatori, iar pentru noi nu este o surpriza asta. Oricum, in ultimii ani pare ca lucrurile au inceput sa intre pe fagas normal si am inceput sa percepem altfel noutatile.

In ceea ce priveste calatoriile, ne place confortul, mancarea buna si natura, dar atunci cand vedem o rulota sau o autorulota intr-un camping multi avem sentimentul de curiozitate, oftaturi, emotii, insa in cazul unora apare si sentimentul de respingere pentru ca ne este greu sa ne imaginam confort in cativa metri patrati. Ei bine, respingerea apare doar in cazul celor care nu au gustat din provocarea rulotelor si a autorulotelor.

Am realizat pe parcursul timpului ca noi, oamenii, adoram sa ne inconjuram de natura, sa ne incarcam cu energia pozitiva oferita de catre soare, sa ne trezim pe malul marii, sa auzim pasarile si sa ne bucuram de ploaie.

Intr-adevar, zidurile groase ale blocurilor si dezumanizarea din foarte multe orase se zguduie din temelii atunci cand te apropii in adevaratul sens de natura. Si da, putem sa spunem ca nu doar ca natura ne accepta ca simpli vizitatori de weekend, ci ne putem considera locuitori permanenti ai acesteia.

Despre calatoria cu autorulota… pot sa spun ca este o adevarata descoperire extraordinara de sine pentru ca doar asa poti ajunge la adevarata identitate, catre simplitatea vietii, catre un timp care se dovedeste a fi mult mai rabdator cu noi.

Practic, doar asa ajungi sa iti dai seama ca nerabdarea, agitatia, viata superficiala si celelalte lucruri care “stralucesc” in mijlocul orasului nu sunt parte din tine si ca nicaieri nu te regasesti mai bine decat in natura.

Ce poti lua cu tine? Stai linistit…. Intr-o autorulota incap cu siguranta toate visele tale, dar si toate lucrurile pe care le consideri utile si necesare pentru ca poti lua cu tine tot ce ai nevoie, cu atat mai mult ca in autorulota spatiul este foarte bine eficientizat, incat sa iti incapa totul si sa nu simti ca ai “incarcat” nimic.

In ciuda faptului ca aparent autorulota este mica, aici fiecare spatiu este valorifica foarte intelligent, fiecare dulap e foarte bine organizat si incapator si orice spatiu este suficient de versatil incat sa poata juca mai multe roluri.

De exemplu, o masuta care este inconjurata de doua canaepele pot fi loc de pregatit masa, dar si spatiu in care sa citim, sa lenevim, iar mai apoi sa se transforme intr-un pat foarte mare si confortabil.

Autorulota este o lume fascinanta la care am visat mereu… inca de cand eram copil. Este ca acea casuta construita in livada bunicilor din paturi pentru ca entuziasmul si bucuria este chiar aceeasi. Este atat de uluitor ca dupa o vreme sa descoper de cat de tine lucruri avem nevoie pentru a trai o viata de calitate…

Vezi mai multe articole despre autorulote -> VACANTE CU AUTORULOTA

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți