Close
vacanta cu autorulota

Vacanta cu autorulota in siguranta

Vacanța cu autorulota va fi, după pandemie, cea mai sigură variantă de relaxare în familie. Specialiștii spun că noul trend din 2020 în ceea ce privește concediul vor fi excursiile cu cortul, cu rulota sau cu autorulota.

Cel mai probabil anul acesta vei pune pe primul loc siguranța și sănătatea, nu locurile pe care vrei să le vizitezi. De aceea, în loc de hoteluri și pensiuni aglomerate, o vacanță cu autorulota îți oferă tot ce ai nevoie acum: confort, natură, aer proaspăt, un spațiu de evadare pentru tine și cei dragi și o ieșire atât de mult așteptată după perioada în care am fost cu toții nevoiți să stăm acasă.

„Deplasarea în afara localității va fi permisă pentru anumite categorii de motive pe care le considerăm întemeiate: deplasări de servicu, deplasări la rude, la activitățile agricole, dacă dăm drumul la alpinism, la deplasări montane, înseamnă că se pot duce la munte. Va exista o anumită relaxare și în ceea ce privește deplasarea în afara localităților, care va crește cererea și pentru unitățile de cazare” - a declarat pe 4 mai Premierul României, Ludovic Orban.

Așadar, chiar dacă normalitatea va avea altă definiție, relaxarea intră în ea și o dată cu relaxarea aducem vorba de concedii și vacanțe. Mai ales după o perioadă atât de solicitantă.

Poate te întrebi care este mai sigură variantă de concediu după 15 mai, când restricțiile se vor relaxa. După atâta stat în casă, tot ce aștepți este să schimbi peisajul, să faci o călătorie mai lungă decât living-bucătărie-balcon (curte pentru cei mai norocoși), însă nu reușești să te decizi. Cu mașina personală sau cu autorulota? La hotel sau în natură?

Vreau vacanță cu autorulota, dar campingurile nu mi se par sigure. 

Da, dar cât este pandemie nu pot vizita tot ce îmi doresc…

Nu știu unde aș putea merge cu autorulota.

Dacă și tu ai astfel de gânduri, vezi în continuare ce ți-am pregătit.

Vacanță cu autorulota în camping

Fie că ai fost, fie că nu, în campinguri distanța între autorulote este 2-3 metri, deci nu trebuie să-ți faci griji că vei fi prea aproape de vecinii tăi rulotiști. Dacă e să ne gândim la un hotel, unde intri în contact tot timpul cu oameni la recepție, la restaurant, pe holuri, autorulota câștigă bătălia. Aici ești doar tu cu familia sau cu prietenii, luați masa doar voi și mâncați ce ați preparat împreună, în condiții de siguranță absolută.

Vacanță cu autorulota offcamping

Uite, dacă nu îți place în camping, poți alege varianta offcamping la mare, la munte, lângă un lac care îți place, o cascadă spectaculoasă, în pădure, bucurându-te zi de zi de peisaje noi, superbe. E important să știi că autorulota este autonomă și te poți plimba cu ea peste tot în România și Europa, deci nu este nevoie să stai în campinguri.

Da, este adevărat că nu poți vizita muzeele, restaurantele, siturile arheologice și monumentele istorice la care ai sperat, însă poți vizita natura, pur și simplu. La asta te-ai gândit? Ai libertatea să te deconectezi de la forfota orașului, de la aglomerație și beton și să te reconectezi cu natura care are atâtea de oferit! Ce poate fi mai frumos decât cina la lumina lumânărilor, cu un pahar de vin bun, privind un apus superb la mare? Sau, de ce nu, exerciții în familie cu picioarele goale în iarba răcoroasă de la munte. Sublim!

Pandemia ne-a învățat pe toți să ne redescoperim, asta e clar. Unii dintre noi au învățat să gătească, alții să facă mai multă mișcare acasă sau să citească mai des o carte bună.

De fapt, cea mai valoroasă lecție pe care am învățat-o cu toții este să ne bucurăm de lucrurile simple. De aceea anul acesta este despre reconectare cu natura și redescoperire de sine. Și unde poți face asta mai bine decât în natură, într-o vacanță în siguranță cu autorulota?

Așadar, o vacanță cu autorulota poate fi cea mai bună variantă pentru tine, dacă vrei să fii în siguranță, să te relaxezi și să ai libertatea de a merge oriunde vrei.

Vești bune: vacanță în siguranță în Europa

În Uniunea Europeană urmează să se introducă „Pașaportul COVID-19”, document la care lucrează miniștrii europeni ai turismului pentru redresarea sectorului turistic în timpul pandemiei, în vara anului 2020.

Te-ar putea interesa și: Vacanță cu autorulota în Europa

Pașaportul va fi valabil pentru țările care țin pandemia sub control și va permite călătoriile în spațiul european pe care le așteptăm cu toții atât de mult! 

Deocamdată, pașaportul este la stadiu de discuție, însă vom reveni aici cu un update când vom afla mai multe informații.

Pentru mai multe curiozități despre autorulote și idei de vacanță în siguranță ne vedem pe Facebook și pe Instagram GoCamper în fiecare zi.

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți