Close
vacanta cu autorulota gocamper

Vacanta cu autorulota in Europa

Vacanță cu autorulota în Europa

Europa este în mod clar unul dintre cele mai vizitate continente din lume.

De fapt, majoritatea călătorilor care nu sunt de pe bătrânul continent și vizitează Europa ajung aici pe mare, pe calea aerului sau cu trenul. Studenți, nomazi și doar trecători, care au văzut Europa dintr-o autorulotă sau rulotă vă vor spune că a fost una dintre cele mai frumoase aventuri din viața lor.

Să mergi cu autorulota prin Europa este o provocare care îți va aduce doar satisfacții!

Dacă te hotărăști să călătorești cu autorulota prin Europa o să ai parte de schimbări de peisaj de la o oră la alta. Acum e deal și câmpie și într-o oră vei fi într-o trecătoare, prin munți. Este o parte a Europei pe care o poți vedea și experimenta cu adevărat doar din campervan sau autorulota și niciodată din avion sau din tren.

Cu autorulota prin Europa

Să călătorești cu un campervan sau cu o autorulota prin Europa este mai mult decât excitant și în mod sigur poți să ai parte de o experiență extraordinară, indiferent de țările pe care alegi să le vizitezi.

Trebuie doar să lași prejudecățile acasă și să fii mai mult decât deschis la a explora o lume complet nouă!

Unde să înnoptezi cu autorulota?

Este gratuit, în mod cert, să stai în offcamping, dar asta poate fi periculos. În unele țări precum Islanda, Anglia, Norvegia sau România poate fi ok, dar trebuie să te asiguri că zona este sigură. Campingurile sunt cel mai bun prieten al tău, atunci când călătorești cu autorulota în Europa. Este mai sigur să înoptezi într-un camping, iar apoi, cine poate refuza oportunitatea să își facă niște prieteni extraordinari?

Important este ca înainte să ajungi într-un camping să îi suni și să faci o rezervare și să le spui cu ce tip de mașină vii. Te poți întâlni (în unele țări) cu faptul că acceptă doar autorulote sau doar rulote în camping.

De asemenea, țineți cont că unele campinguri pot să nu fie deschise iarna.

La volanul autorulotei prin Europa

Ar fi bine dacă, înainte de a pleca în vacanță, ai arunca un ochi peste codul rutier din țările prin care vrei să treci.

De asemenea, caută „reguli extra”. Spre exemplu, o regulă ar fi în Germania: nu ai voie să călătorești cu butelia de gaz deschisă. O altă regulă extra este că în Anglia trebuie să conduci pe partea stângă a drumului.

Într-un final, atunci când călătorești prin lume, dacă o faci cu o autorulotă este exact ca și cum ai fi invitat în backstage la un concert. Poți opri oricând, oriunde și cel mai frumos este că o să ai în autorulota toate lucrurile tale.

Dacă deja cochetezi cu ideea de călătorie cu autorulota sau rulota ori doar vrei să cunoști adevărata față a Europei, fără agenții de turism și să vezi mai mult decât celebrele obiective turistice, chiar ar trebui să încerci o vacanță într-un hotel pe roți.

Am prezentat aici un model de autorulota și unul de campervan, ca tu să ai parte de cea mai frumoasa vacanță din viața ta!

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți