Close
Top 5 motive sa mergi in vacanta cu autorulota gocamper inchirieri autorulote

 E cool să mergi în vacanță cu autorulota.  Ai parte de aventuri de neuitat, ieși din zona de confort și-ți ies și niște poze grozave.

Totuși, vacanța cu autorulota nu este doar despre asta.

 Este despre frumusețea de a vedea locuri noi, despre spiritul de aventură care crește atunci când ești în natură și despre spontaneitatea cu care-ți stabilești programul.

Dacă ești un om care nu-și dorește o vacanță oarecare, atunci autorulota e pentru tine.

 

 Vrei să simți și aerul de munte, dar ai încerca și briza mării? Cu autorulota, nimic nu te oprește.

Top 5 motive pentru care să mergi în vacanță cu autorulota.

1. Poți merge oriunde vrei tu cu autorulota.

Ce te intereseză? Ce ai vrea să vizitezi cu o autorulotă de închiriat? Ai vrea doar să stai la soare sau să vezi câte un oraș pe zi?

Poți face orice, drumul este la discreția ta. Poți fi astăzi la mare și mâine la munte. Dacă te pornești spre mare și tot plouă, poți oricând să schimbi stațiunea sau să mergi la munte.

2. Natura te reîncarcă!

 România deține cea mai mare suprafață de păduri virgine din Europa și.. are plaje care încă nu sunt pline cu șezlong-uri și terase cu muzica la maximum. Natura oricând te reîncarcă cu energie și îți ridică moralul.

 Imaginează-ți doar: Stai lângă focul de tabără și te uiți la stele, cu un pahar de vin sau o bere, iar apoi te urci în autorulotă și dormi într-un confor de 4-5 stele! Dimineață faci un duș, o omletă și pleci la drum! Totul oricând vrei tu. Fără check-in sau check-out! Fără stres!

3. Poți vizita familia sau prietenii pe drum!

 Te-ai pornit spre mare și ai niște verișori pe care nu i-ai văzut de mult la Tulcea? Nu-i nimic. Oprești la ei, mâncați, le arătați autorulota închiriată și apoi plecați din nou la drum.

 Numai bine te odihnești în preajma oamenilor pe care îi iubești!

4. Poți lua cățelul sau pisica cu tine în autorulotă!

 Este mai mult decât potrivită pentru a lua patrupedul cu tine. Scapă de stresul și telefoanele date acasă la prieteni să vezi cum se simte cel mai blănos membru al familiei și ia-l cu tine. Fără să fii condiționat de politica hotelului sau a resortului.

 Nu-l lăsa acasă.. nici lui nu-i place!

5. Ești tot timpul acasă!

 Faptul că poți să stai în patul tău, în cearceafurile tale, cu perna ta confortabilă și pătura ta pufoasă la sfârșitul unei zile din vacanță.. este pur și simplu fără de preț! Ca să nu mai vorbim de faptul că autorulota este.. dacă o privești așa.. un duș și o toaletă portabilă! A ta, doar a ta.. curată și dezinfectată!

 Tu îți faci itinerariul, nu depinzi de nimeni, stai cât de mult vrei într-un loc care îți place sau o ștergi cu autorulota imediat ce nu te simți confortabil într-un loc. Tu decizi, doar tu!

Fă-ți vacanța așa cum meriți! Închiriază o autorulotă și sigur vei avea parte de o experiență pe care vei vrea doar să o repeți!

Autorulota ULTRA CONFORT (21)
gocamper autorulota premium
autorulote gocamper 9

Dacă ai vrea să mergi într-o vacanță cu autorulota, cere ofertă de preț și vezi disponibilitatea.