Close
rulota de inchiriat

Rulota de inchiriat

     Vacanțele anului 2020 vor arăta diferit față de ce știam până acum, însă cine spune că nu ne vom întoarce acasă cu amintiri la fel de faine? Astăzi vorbim despre rulota de închiriat și de ce o vacanță cu rulota este una dintre cele mai sigure variante pentru tine și familia ta anul acesta.

Rulota GoCamper fără limită de bagaje

     Nu o spunem noi, o spun specialiștii: vacanța cu rulota de închiriat este una dintre cele mai sigure feluri în care te poți relaxa cu cei dragi în 2020, oriunde vrei. Practic, ai propria ta casă pe roți, cu toate lucrurile de care ai nevoie – în orice auto rulotă GoCamper ai spații generoase de depozitare, de la portbagajul cât un garaj, cum spun cei care văd prima dată o auto rulotă, până la dulapuri și sertare la interior.

Vezi totul despre: Închiriere rulotă

     În rulota de închiriat nu ai limită la bagaje, adică poți pune în valiză perna preferată, echipamentul de drumeție, cățelul, pisica și tot ce-ți mai trece prin cap. Totuși, recomandăm să nu exagerezi cu lucrurile. Ia cu tine ce ai nevoie să te simți ca acasă, însă gândește-te și la utilitatea bagajelor. Adică nu iei în auto rulotă pantofi cu toc sau cravate dacă ai plănuit un traseu până la Pietrele Doamnei. :))

rulota gocamper

     Trăim vremuri diferite, în care concediile nu vor mai arăta ca înainte de pandemie, însă ce știm sigur este că distanțarea socială ne va ajuta să trecem cu bine peste această perioadă și să ne protejăm.

     Auto rulota de închiriat este, astfel, una dintre cele mai sigure variante pentru vacanțele din 2020. De ce spunem asta?

     Cu auto rulota alegi tu unde vrei să campezi, poți evita aglomerațiile și spațiile publice care nu par prea sigure. E bine să știi că absolut orice rulota de închiriat GoCamper este autonomă.

     Altfel spus, autorulotele GoCamper nu au nevoie să fie racordate la apă curentă sau la electricitate pentru a funcționa la 100%. Poți sta și offcamping foarte fain și să te bucuri de natură și de libertatea pe care n-am avut-o până acum. Plus că e mai sigur așa, fără multă lume prin preajmă. Doar tu cu familia ta, într-o mașină care servește ca mod de transport și cameră de hotel.

Află mai multe despre: Vacanță cu autorulota în siguranță

     Indiferent ce autorulotă alegi, află că orice model de auto rulotă GoCamper este complet echipată cu tot ce ai nevoie, de la aragaz, frigider și spații de depozitare generoase, până la cabină de duș și suport de biciclete.

rulota de inchiriat gocamper

     În flota Gocamper avem 5 modele de auto rulote de ultimă generație, care abia așteaptă să meargă în vacanță din nou: 

  1. Auto Rulota Premium 4+2 locuri este spațioasă, numai bună pentru grupuri mai mari sau familii care visează la o vacanță faină în natură.
  2. Auto Rulota Campervan 2+1 locuri este pentru cuplurile care visează la momente romantice în locuri numai de ei știute.
  3. Auto Rulota DeLuxe 2+2 locuri este, după cum îi zice și numele, este pentru cei care apreciază o vacanță de lux cu autorulota, în confort absolut.
  4. Auto Rulota Family Plus 4-7 locuri este visul familiilor numeroase sau grupurilor mari de prieteni, fiind extreeeem de spațioasă. 
  5. Auto Rulota Family Adventure 4+1 locuri este pentru cei cu spirit de aventurier, fie în familie, fie cu cei mai buni prieteni.

Te-ar putea interesa și: Campinguri România

     Înainte să închiriezi o rulotă trebuie să știi că totul este transparent, de la prima solicitare de ofertă, până la taxa de igienizare și garanție. Nimic care să te îngrădească, doar libertate.

Citește și: Întrebări frecvente

     Altfel spus, cu rulota poți alege unde te oprești și unde campezi. Ai libertatea să îți faci vacanța cum vrei și să te bucuri de cea mai tare experiență de relaxare din viața ta.

     Parcă distanțarea socială nu mai sună atât de rău dacă ești pe o plajă sălbatică din Grecia sau lângă o cascadă spectaculoasă din Munții Apuseni, așa-i?

     Noi credem că fericirea e la îndemâna oricui și de cele mai multe ori stă chiar în fața noastră.

     Cu rulota de închiriat ai libertatea să-ți faci fericirea cum vrei, într-o vacanță de vis.

     Ești pregătit?

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți