Close
plaje cu nisip negru gocamper

Plajele cu nisip negru

Următoarea destinație cu autorulota: Plajele cu nisip negru!

Pregătește-te să planifici din timp următoarea ta vacanță cu autorulota, să fii sigur că lucrurile merg ca pe roate. Și cum sugestiile nu se termină niciodată și știm cât de dificil poate fi să alegi o destinație pe placul tău și al familiei tale, ne-am gândit la câteva locuri menite să te impresioneze. Locurile despre care vei citi sunt felul naturii de a spune că frumusețea nu are limite. Este vorba despre plajele cu nisip negru din Europa, un rezultat fabulos al depunerilor vulcanice.

Santorini: Fiindcă este o insulă vulcanică, aici poți găsi plaje cu nisip negru care-ți vor tăia respirația. Cea mai apreciată dintre toate este plaja Kamaricare, aceasta a și fost premiată cu Blue Flag.

Având o lungime de aproape 5 km, Kamari este cea mai lungă plajă a insulei, ajungând până la al doilea cel mai înalt vârf din Santorini (400 m ). Contrastul dintre nisipul negru de pe plajă și apa de un albastru pur oferă o priveliște nemaiîntâlnită, completată de frumusețea localurilor din zonă.  Și ca pachetul să fie complet, ai posibilitatea de a participa la numeroase activități sportive și acvatice care să-ți întărească ideea că plaja Kamari este un loc perfect pentru o vacanță cu autorulota. Te sfătuim să iei papuci pentru plajă, deoarece nisipul negru se înfierbântă sub soarele verii.

Tenerife: Una dintre cele mai populare insule din arhipelagul Insulele Canare, și anume Tenerife, este cea mai vizitată locație din Spania. Plajele cu nisip negru de aici s-au format datorită Muntelui Teide, care este al treilea cel mai mare vulcan din lume. Cu o climă caldă tot timpul anului, Tenerife poate fi locația ta exotică de iarnă. Și asta nu e tot. Plaja e plină de avantaje, care te vor face să iei în considerare o escapadă aici cu auto rulota. Poți vizita în Tenerife cea mai spectaculoasă atracție acvatică din Europa: Parcul Siam, care are o mulțime de tobogane și piscine, pentru diverse categorii de vârstă. Copiii tăi se pot bucura de Lost City,  o fortăreață a apei, cu poduri și tobogane line, iar tu te poți aventura într-unul dintre cele mai populare atracții ale parcului, un tobogan cu o cădere liberă de 28 de metri.

Islanda: Plajele negre de la Vik trebuie să fie trecute în lista ta de locații pentru vacanță. Motivul este unul unic: plaja se află la baza unui ghețar, iar pe perioada verii nu sunt mai mult de 14-15 grade. Plaja Vik este cel mai ploios loc al Islandei, așa că vei avea nevoie de o pelerină de ploaie, însă te vei bucura de nisipul de un negru baltic și de priveliștea oferită de apele agitate, care descoperă urme de naufragiu și care îți vor oferi senzația că te afli în altă lume.

Italia: Plaja Porto de Ponete este cea mai cunoscută și vizitată din Insulele Vulcano și nu doar datorită nisipului negru. Tot aici te poți bucura de băile de nămol care sunt considerate a fi vindecătoare. Vei remarca mirosul de sulf din aer, însă vei avea o priveliște unică oferită de vulcanul Stromboli.

Portugalia: Cele nouă insule ale Portugaliei care formează arhipeleagul Azores au cele mai frumoase plaje ale lumii (și asta nu o spunem doar noi). Printre ele se numără și insula Terceira, cunoscută sub și sub numele de Insula Liliachie. Peisajul oferit de plajele negre surprinde de fiecare dată, lucru care se întâmplă și pe plajele din Terceira. Activitatea vulcanică de aici a contribuit la frumusețea locului, iar imaginea muntelui alături de plajele negre cu siguranță va oferi o imagine memorabilă. Ceea ce este și mai atractiv este că în orice perioadă a anului pe plajă are loc un festival. Locuitorii din Terceira sunt recunoscuți pentru cât de petrecăreți și binevoitori sunt.

Plajele cu nisip negru de origine vulcanică pot fi cea mai bună alegere dacă îți dorești un loc exotic în care să te bronzezi sau să îți petreci vacanța. Și ca să-ți fie mai ușor, închiriază acum una din autorulotele din gama premium.

Răsfață-te pe tine și familia ta cu confort și o locație interesantă în următoarea ta vacanță!

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți