Close

Ofertă Autorulote

Casco Basic Inclus și 25% reducere!

rulota family plus de inchiriat go camper

Family Plus - autorulota pentru familii și grupuri de prieteni

Este complet echipată, de la aragaz la duș cu apă rece și apă caldă, suport de biciclete, marchiză de 4 metri, masă și scaune de camping și sigur, paturi generoase. Spațiul de la interior este foarte bine optimizat, având până la 7 locuri de dormit și zonă de luat masa sau jucat board games.

Perfectă pentru familiile mari și grupurile de prieteni autorulota este complet echipată pentru orice tip de sejur.

De la masă de camping cu scaune la un lounge spațios pentru o zonă de luat masa generoasă și loc perfect pentru campionate de remi sau de cărți.

Cere ofertă în formularul din josul paginii sau apasă pe butonul de mai jos!

rulota campervan de inchiriat gocamper

Campervan-ul. Autorulota perfectă pentru City-Break!

Nu mai mare ca o dubă ce aduce pâine caldă, dar cu un interior demn de cei mai râvniți designeri Campervan-ul te poate purta super ușor de pe un drum lăturalnic, prin centrul orașului și apoi pe autostradă pentru ca tu să ai parte de cea mai faină vacanță.
Faptul că este mai mic decât o autorulotă convențională nu afectează cu nimic confortul. Este atât de bine organizat încât va fi sigur alegerea potrivită pentru un cuplu cu un copil și un animal de companie.

 Cere ofertă în formularul din josul paginii sau apasă pe butonul de mai jos!

rulota deluxe de inchiriat gocamper

Autorulota DeLuxe..

Spațiul este unul important atunci când călătorești cu autorulota, de aceea cei de la Burstner au pus ce-l de-al 2-lea pat în tavan. Da, în tavan. Patul se coboară electric peste zona de luat masa. Cât despre cel din spatele autorulotei este despărțit de o ușă glisantă, garantând astfel intimitate :D. Și această autorulotă este echipată cu suport pentru biciclete, lumini ambientale, încălzire pe aer, frigider încăpător (înghețată, iuhuu) și sigur, pentru excursia ta în Grecia, aer condiționat staționar.

 Cere ofertă în formularul din josul paginii sau apasă pe butonul de mai jos!

 

*Mărci disponibile în clasa DeLuxe: Burstner, Laika

rulota premium gocamper

Autorulotele din Gama Premium sunt complet echipate pentru orice sezon

Autorulota Premium este cea perfectă pentru a merge într-o vacanță fix așa cum ai visat în ultimii ani. Mare, munte, city break-uri, un bazar de amintiri și un mozaic de trăiri.
Autorulota Premium este echipată cu Smart TV, lumini ambientale, plase de siguranță la paturi, duș închis, plase de țânțari la toate geamurile și la ușă, aer condiționat staționar, finisaje superbe, marchiză, scaune și masă pentru camping, portbagaj cât un garaj, adică tot ce ai putea avea nevoie pentru o vacanță absolut in cre di bi lă!

Cere ofertă în formularul din josul paginii sau apasă pe butonul de mai jos!

*Mărci disponibile în clasa Premium: Giottiline, Burstner, Laika

Verifică disponibilitate autorulote

Ne poți contacta prin formularul de mai jos sau la tel: (+4) 0746 888 333 - Bianca