Close

Ofertă Autorulote - 50%

Reducere pentru sejururi de minim 5 nopți

Family - autorulota pentru familii și grupuri de prieteni

Este complet echipată, de la aragaz la duș cu apă rece și apă caldă, suport de biciclete, marchiză de 4 metri, masă și scaune de camping și sigur, paturi generoase. Spațiul de la interior este foarte bine optimizat, având până la 5 locuri de dormit și zonă de luat masa sau jucat board games.

Perfectă pentru familiile mari și grupurile de prieteni autorulota este complet echipată pentru orice tip de sejur.

De la masă de camping cu scaune la un lounge spațios pentru o zonă de luat masa generoasă și loc perfect pentru campionate de remi sau de cărți.
Această autorulotă are 5 locuri de dormit.

Cere ofertă în formularul din josul paginii sau apasă pe butonul de mai jos!

De la 110€ la doar 55€/noapte

Campervan-ul. Autorulota perfectă pentru City-Break!

Nu mai mare ca o dubă ce aduce pâine caldă, dar cu un interior demn de cei mai râvniți designeri Campervan-ul te poate purta super ușor de pe un drum lăturalnic, prin centrul orașului și apoi pe autostradă pentru ca tu să ai parte de cea mai faină vacanță.
Faptul că este mai mic decât o autorulotă convențională nu afectează cu nimic confortul. Este atât de bine organizat încât va fi sigur alegerea potrivită pentru un cuplu cu un copil și un animal de companie.
Această autorulotă are 3 locuri de dormit.

 Cere ofertă în formularul din josul paginii sau apasă pe butonul de mai jos!

De la 100 € la doar 50 €/noapte

Autorulota Family Plus

Cea mai mare autorulotă din flota GoCamper, perfectă pentru familiile mari, grupurile de prieteni sau 2 familii care-și doresc să petreacă timp împreună.
Deși are multe locuri de dormit, nu e atât de greu de condus pe cât pare a fi. E nevoie să fii puțin mai atent, dar după primii 30 de km totul e mai ușor
Această autorulotă are 7 locuri de dormit

 Cere ofertă în formularul din josul paginii sau apasă pe butonul de mai jos!

 

*Mărci disponibile în clasa Family Plus: Rimor

De la 120 € la doar 60 €/noapte

Autorulota DeLuxe..

Spațiul este unul important atunci când călătorești cu autorulota, de aceea cei de la Burstner au pus ce-l de-al 2-lea pat în tavan. Da, în tavan. Patul se coboară electric peste zona de luat masa. Cât despre cel din spatele autorulotei este despărțit de o ușă glisantă, garantând astfel intimitate :D. Și această autorulotă este echipată cu suport pentru biciclete, lumini ambientale, încălzire pe aer, frigider încăpător (înghețată, iuhuu) și sigur, pentru excursia ta în Grecia, aer condiționat staționar.
Această autorulotă are 4 locuri de dormit

 Cere ofertă în formularul din josul paginii sau apasă pe butonul de mai jos!

 

*Mărci disponibile în clasa DeLuxe: Burstner, Laika, Nobel Art, Roller Team

De la 120 € la doar 60 €/noapte

Autorulotele din Gama Premium sunt complet echipate pentru orice sezon

Autorulota Premium este cea perfectă pentru a merge într-o vacanță fix așa cum ai visat în ultimii ani. Mare, munte, city break-uri, un bazar de amintiri și un mozaic de trăiri.
Autorulota Premium este echipată cu Smart TV, lumini ambientale, plase de siguranță la paturi, duș închis, plase de țânțari la toate geamurile și la ușă, aer condiționat staționar, finisaje superbe, marchiză, scaune și masă pentru camping, portbagaj cât un garaj, adică tot ce ai putea avea nevoie pentru o vacanță absolut in cre di bi lă!
Acest tip de autorulotă are 5 sau 6 locuri de dormit.

Cere ofertă în formularul din josul paginii sau apasă pe butonul de mai jos!

*Mărci disponibile în clasa Premium: Giottiline, Burstner, Laika, Nobel Art

De la 120 € la doar 60 €/noapte

Verifică disponibilitate autorulote

Ne poți contacta prin formularul de mai jos sau la tel: (+4) 0746 888 333 - Bianca

Prețurile includ TVA si sunt valabile pentru închirierile din perioada 8 septembrie - 27 octombrie 2023.
Oferta este valabilă în următoarele condiții: - media de deplasare este de 200 km/zi, iar depășirea se facturează la prețul de 2 lei+tva/km - tariful unic nu include serviciul administrativ de 130 euro/inchiriere - ofertă valabilă în limita disponibilității existente pentru autorulotele din flota GoCamper cu preluare de la Suceava (Fălticeni) sau Bucuresti (Buturugeni) - fotografiile autorulotelor din această pagină sunt doar cu titlu de prezentare
Tarifele cu discount nu sunt valabile pentru Paști (10-23 aprilie 2023), 1 Mai, 1 Iunie, Crăciun, Anul nou, vacanțe copii. Contactați-ne pentru o ofertă separată prin intermediul paginii CONTACT sau la tel (+4) 0746 888 333 - Bianca