Close
inchirieri autorulote

Mergi cu autorulota in Europa

Te-ai hotarat sa faci pasul de a calatori cu autorulota? Vrei sa vezi cat mai multe locuri din Europa, nu doar din România?

Iata cateva sugestii de destinatii in care te-ai putea porni impreuna cu familia, prietenii sau colegi de autorulota:

Austria

tirol-austria-inchirieri-autorulote

Austria este una dintre cele mai frumoase, dar si cele mai cautate destinatii europene pentru cei care prefera turismul, in special cu autorulota. Majoritatea persoanelor care vin aici de obicei o fac pentru a se deplasa in zonele din jur, unde peisajele montane si localitatile de sub amprenta istoriei acestui loc sunt inedite.

De regula, in zonele montane exista suficiente parcursi si campinguri pentru autorulote sau rulote. Nu uita ca in Austria limita de viteza in sate este de 50 km/h, iar pe strazi 80 km/h. Cand iti pregatesti calatoria si te-ai decis sa mergi spre Austria, fa-ti intinerariul astfel incat sa ajungi si in Viena sau in zona Tirolului.

oktoberfest-germania-inchirieri-autorulote

De asemenea, o tara la mare cautare printre cei care calatoresc cu autorulote de inchiriat este tara landurilor ferale, Germania. Foarte multi camperi prefera Germania pentru vacantele cu cortul sau cu rulotele / autorulotele.

In Germania gasesti aproximativ 2500 de locuri special amenajate ca si campinguri pentru toate gusturile si in tot felul de peisaje superbe. Daca vrei sa mergi aici cu o autorulota trebuie sa stii ca vei plati o taxa suplimentara a curentului electric, de 0.50 euro/ h.

In cazul in care optezi pentru o autorulota lucrurile sunt mai simple pentru ca nu vei mai fi nevoit sa platesti toate aceste utilitati, ele fiind deja in „casa ta pe roti”. Viteza admisa pentru rulote / autorulote este de 80 km/h in aceasta tara.

Daca ai ajuns aici, nu poti sa ocolesti marile si cunoscutele festivaluri precum Oktoberfest care se desfasoara la Munchen, unul din cele mai cautate orase de rulotisti, fiind foarte incarcate de traditie si de istorie.

riviera-italia-inchirieri-autorulote

Daca ai trecut prin Austria cu autorulota, Italia iti va fi la indemana. Te poti lasa purtat de privelistile sublime pe care le vei vedea de-a lungul calatoriei. Facand aceasta calatorie vei beneficia atat de mare, cat si de munte, iar peisajele sunt de nedescris.

In Italia poti sa mergi in campingurile de munte, dar si cele care sunt in apropiere de marile orase precum Venetia sau Roma. Daca vii dinspre Turcia cu feribotul atunci poti merge dintre in Venetia si astfel poti avea parte de un sir de privelisti minunate.

Italia are aproximativ 2.000 de campinguri care sunt imprastiate in toate zonele tarii, incat iti poti stabili traseul folosind o harta a zonelor. In ceea ce priveste preturile, este sunt asemanatoare cam peste tot si sunt aproximativ 30-40 de euro pe noapte, preturi in care sunt incluse serviciile parcare, acces la apa calda, toaleta si acolo unde este cazul, curent electric.

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți