Close
vacanta cu autorulota

Liber la vacanta cu autorulota!

Vești bune! Din declarațiile ministrului Marcel Vela înțelegem că putem merge în vacanță cu autorulota. După 15 mai vom putea să ne bucurăm de natură unde vrem noi, chiar și în afara municipiului sau județului de reședință. Ieeeei!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit miercuri seara despre un subiect care ne interesează pe toți în acest moment: vacanțele. Vela ne asigură că după 15 mai toată lumea va putea ieși din localitatea în care locuiește, „fără a ține cont de limita de municipiu sau de județ”. 

Încă o veste bună este că nu vom mai fi nevoiți să completăm declarația pe propria răspundere după încetarea stării de urgență.

Află mai multe despre: Vacanță cu autorulota în siguranță

„Am decis. Puteți părăsi localitatea fără a ține cont de limita de municipiu sau de județ. Puteți merge din 15 mai unde doriți evident, respectând regulile… în sensul în care să păstrați distanța socială, să vă spălați des pe mâini și să faceți tot ceea ce ați făcut până acum,”, explică Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

Așadar, următoarea întrebare este: Unde plecăm cu autorulota în vacanță?

Ah, România are atâtea de oferit! Acum, că suntem siguri că vom putea merge în vacanță cu auto rulota, ne mai rămâne doar să ne gândim unde mergem? În pădure sau pe o plajă pustie? Unde respirăm cel mai așteptat aer al naturii de aproape 2 luni de când suntem izolați în casă?

Până decizi unde vrei să-ți faci vacanța, hai să vorbim despre mijloacele prin care ajungi acolo. 

Specialiștii spun că în anul 2020 trendul în turism va fi dat de excursiile cu cortul, rulota și autorulota.

Pentru grupuri mici sau mari, pentru familii sau boemi, însă și pentru cei care vor o vacanță de lux departe de forfota orașului îți sugerăm autorulotele GoCamper noi-nouțe, gata de aventură.

Vezi totul despre: Închiriere rulotă

Vacanță cu autorulota pentru toate gusturile

În flota Gocamper avem 5 modele de autorulote de ultimă generație, superbe. Așadar:

1. Autorulota Premium 4+2 locuri este spațioasă, numai bună pentru grupuri mai mari sau familii care visează la o vacanță faină în natură.

2. Autorulota Campervan 2+1 locuri  este pentru cuplurile care visează la momente romantice în locuri numai de ei știute.

3. Autorulota DeLuxe 2+2 locuri este, după cum îi zice și numele, pentru cei care apreciază o vacanță de lux cu autorulota, în confort absolut.

4. Autorulota Family Plus 4-7 locuri este visul familiilor numeroase sau grupurilor mari de prieteni, fiind extreeeem de spațioasă.

5. Autorulota Family Adventure 4+1 locuri este pentru cei cu spirit de aventurier, fie în familie, fie cu cei mai buni prieteni.

Indiferent ce autorulotă alegi, află că orice model de autorulotă GoCamper este complet echipată cu tot ce ai nevoie, de la aragaz, frigider și spații de depozitare generoase, până la cabină de duș și suport de biciclete.

Autorulotele nu au nevoie să fie racordate la apă curentă sau la electricitate pentru a funcționa la 100%. Poți sta și offcamping foarte fain și să te bucuri de natură și de libertatea pe care n-am avut-o până acum. Plus că e mai safe așa, fără multă lume prin preajmă. Doar tu cu familia ta, într-o mașină care servește ca mod de transport și cameră de hotel. 

Ah, era să uităm de masa și scaunele de camping pe care le primești gratis să te bucuri de amintiri de neuitat în natură!

Acum, că știi sigur că vei putea merge în vacanță cu autorulota unde vrei tu, cere o ofertă de preț (durează 30 de secunde).

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți