Close
inchirieri autorulote gocamper

La mare cu autorulota

La mare cu autorulota. Iata care sunt cele mai bune optiuni!

Multe persoane sunt de parere ca inainte sa inceapa sa calatoreasca sau sa viziteze alte tari, ar fi bine sa isi viziteze propria tara. Daca in urma cu ceva timp nu erau suficient de multe locuri special amenajate pentru calatoriile in aer liber, acum aceste destinatii si campinguri au inceput sa se extinda.

Facem o paranteza aici ca sa va spunem ca majoritatea turistilor straini, vin cu auto rulota in Romania tocmai pentru a experimenta conceptul de off-camping. Nicaieri in Europa nu mai pot sta la marginea padurii si spre dimineata sa vada ursul din autorulota. 🙂

Sigur ca extinderea campingurilor nu are legatura cu faptul ca oamenilor nu le place sa stea la hotel sau ca preturile sunt mai ridicate, insa ceea ce conteaza este experienta unei vacante perfecte in aer liber. Daca esti gata sa inchiriezi o autorulota  si sa faci un tur al Romaniei, insa nu stii de unde sa incepi, iata cele mai cautate destinatii potrivite pentru acest tip de sejur:

Gasesti aici un link cu majoritatea campingurilor autorizate din Romania (2018).

In ultimii ani, turistii care au incercat deja varianta de a merge la mare cu o autorulota au revenit cu siguranta in aceeasi formula. Daca vrei sa mergi la Marea Neagra poti alege orice statiune iti place, pentru o calatorie cu autorulota iti va permite si sa vizitezi Cazinoul, Acvariul din Constanta, Water Park-ul din Mamaia sau alte locuri demne de vizitat din imprejurimi. Iata care sunt variantele si recomandarile celor care au mai fost:

Camping Navodari

Probabil ca cea mai cunoscuta statiune pentru care persoanele care merg cu autorulota opteaza este Marina de la Navodari. Acolo oamenii merg inca din luna aprilie pentru a fi cat mai aproape de mare, dar si pentu a prinde un loc foarte bun, aproape de mare. Aici taxa nu este foarte mare, astfel incat o autorulota care stationeaza  aici din aprilie si pana in septembrie este taxata cu aproximativ 500 de euro. In plus, nu conteaza cati membri are familia ta pentru ca poti merge si cu prietenii si cu oricine, indiferent de numarul de membri daca esti pregatit sa vii in “familia rulotistilor”.

Camping Mamaia

Mamaia este o statiune foarte frumoasa, “de lux” asa cum o numesc unii. Campingul pentru autorulote nu este foarte aproape de Navodari, iar daca credeti ca v-ati plictisi stand intr-un singur loc, ati putea face schimbari. Campingul G.P.M situat in nordul statiunii Mamaia are o portiune de verdeata, alei pavate, plaja curate, magazine cu fructe, legume sau chiar cosmetice, iar plaja se afla la 5 metri fata de plaja. In plus, in ciuda zvonurilor, aici preturile sunt asemanatoare celor din Navodari.

Camping Vama Veche

Daca ai o auto rulota la dispozitie, nu ezita sa mergi in Vama Veche. Aici poti parca in Marina Park sau chiar direct pe plaja in anumite locuri care sunt special amenajate. Persoanele care au trait deja aceasta experienta spun ca Vama este o oaza de liniste si nebunie la un loc. Probabil ca nu este o noutate pentru voi ca aici veti gasi camping de nudisti, hippioti sau punkeri, deci va trebui sa mergeti aici daca va regasiti.

In ultimii ani, totusi, se vede o separare in Vama a tinerilor fata de familisti. O sa sune ciudat ce o sa scriem acum (daca nu ati fost in Vama), insa tinerii stau ACOLO si familistii DINCOLO. ACOLO este partea dinspre bulgari a statiunii si DINCOLO este inspre celebrul restaurant LA PESCARI din Vama Veche. DINCOLO sunt turistii straini, rulotistii si familistii.

Vezi cu ce sunt dotate autorulotele de inchiriat PREMIUM (echivalentul unui hotel de 4 stele).

Vă atașăm câteva fotografii din zona off-camping CORFU. 🙂

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți