Close
inchiriere rulota

Inchiriere rulota

Te gândești la o vacanță? Cu toții o facem… Sfatul nostru este să iei în calcul o închiriere de rulotă pentru siguranța ta și a familiei. Vorbim în continuare despre avantajele autorulotei într-o perioadă în care, chiar și după 15 mai, contactul uman trebuie să fie limitat.

Gândește-te așa: după încheierea stării de urgență tot ce ne dorim cu toții este să mergem în vacanță. Unde o fi, numai să mergem. În hoteluri, pensiuni și alte spații aglomerate va fi periculos, având în vedere că virusul nu intră și el în vacanță. Ce vei avea nevoie este o autorulotă cu care să fii în siguranță, împreună cu familia ta, oriunde alegeți să călătoriți.

Mai multe detalii aici: Vacanță cu autorulota în siguranță

Pentru familii cu copii recomandăm 2 autorulote din flota GoCamper, de ultimă generație:  Autorulota Family Plus și Autorulota Family Adventure. Așa cum le zice și numele, cele 2 modele de auto rulotă sunt perfecte pentru familii cu 5-7 membri, în funcție de ceea ce ai nevoie.

Ceea ce, poate, nu știi este că toate autorulotele GoCamper sunt complet echipate pentru sejur. Practic, cu o închiriere de autorulotă, ai propria ta casă pe roți oriunde mergi, un avantaj imbatabil atunci când ești cu copiii în vacanță.

Te-ar putea interesa și: Vacanță cu autorulota sau rulota

Confortul casei tale pe 4 roți, cu închiriere auto rulota

Așadar, în bucătărie ai: chiuvetă, aragaz, frigider, congelator, spații de depozitare și tot ce ai nevoie pentru a găti mese delicioase de fiecare dată.

După ce master-chef-ul dintre voi gătește ceva bun, trebuie să luați masa undeva. Află că lounge-ul este foarte spațios, deci vă puteți bucura împreună de întreaga experiență culinară.

Când te ia oboseala (sau cel puțin pe cei mici), fă cunoștință cu cele mai confortabile paturi, fie că vorbim despre cel matrimonial sau de cele supraetajate.

Ah, și încă ceva. După o zi de distracție, ai nevoie de un duș relaxant. Uite că baia din autorulotă te va face să te simți exact ca acasă pentru că  ai acolo tot ce îți trebuie pentru zilele în care vreți să vă răcoriți cu toții după o rundă de alergare în natură.

Mai că era să uităm! Când vrei să te bucuri de peisaj chiar și în timpul mesei, poți întinde afară masa și scaunele de camping, pe care le primești gratis la orice închiriere de rulotă.

De asemenea, dacă vei vrea să citești sau să joci cărți în timp ce copiii dorm poți aprinde luminile ambientale și extinde masa din interior. Mi-nu-nat!

Vezi aici un album complet cu fotografii din interiorul autorulotei Family Plus 4-7 locuri sau, dacă nu ai o familie atât de numeroasă, fă-ți acum o părere despre autorulota Family Adventure 4+1 locuri.

Închiriere auto rulotă în camping sau offcamping?

Încă nu te-ai hotărât ce autorulotă să alegi? Avem noi un sfat. Dacă nu îți surâde ideea de a sta în camping cu auto rulota (deși distanța dintre rulote este de 2-3 metri), îți dăm o veste grozavă! Autorulota este autonomă. Asta înseamnă că ai libertatea să cutreieri drumurile în lung și-n lat, unde vrei, cât vrei, fără a rămâne în campinguri. Totuși, sfatul nostru este să iei în calcul locurile în care copiii sunt în siguranță și se pot juca în aer liber.

Citește și: La mare cu autorulota

La munte, la mare, într-o pădure întinsă cât vezi cu ochii, îți faci vacanța cum vrei, în familie. Deci, ce mai aștepți?

Rezervă acum o autorulotă GoCamper și poți alege perioada sejurului după ce se încheie perioada de criză!

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți