Close
vacanta cu autorulota

In vacanta cu auto rulota fara risc de infectare

Vacanța cu autorulota va arăta diferit în 2020, însă asta nu înseamnă că nu o poți face cum vrei tu, exact ca înainte de pandemie. Pentru că este de interes pentru toată lumea, astăzi vă livrăm câteva idei adunate de-a lungul timpului care se pliază foarte bine pe această perioadă.

Caută pe Google orele și zilele cel mai puțin aglomerate

Este ușor să te protejezi când vrei să vizitezi un muzeu sau orice fel de obiectiv turistic. Cum poți face asta? Caută orele și zilele cel mai puțin aglomerate pentru a evita, pe cât posibil, mulțimile de oameni. Secretul este chiar pe Google.

De exemplu, vrei să vizitezi Cetatea Neamț cu auto rulota. O cauți pe Google și vezi orele cele mai libere din fiecare zi a săptămânii și părerile celor care au fost acolo. Uite mai jos un screenshot în care înțelegi despre ce este vorba.

cetatea neamt cu autorulota

Aici se vede că cel mai indicat ar fi să vizitezi cetatea dimineața sau după-amiaza și astfel eviți cât mai mult contactul uman, lucru cu care va trebui să ne obișnuim în următoarea perioadă.

Află mai multe despre: Vacanță cu autorulota în siguranță

Recomandarea GoCamper: dacă într-o zi vrei să încerci ceva bun de mâncare la restaurant, nu uita să te dezinfectezi înainte de masă chiar dacă te-ai spălat pe mâini (cel mai probabil atingi, când ieși de la toaletă, clanța ușii).

Foarte important este și să eviți locurile aglomerate de luat masa pentru siguranța ta. Poți face asta cum am vorbit mai sus, căutând pe Google restaurante.

Tip: uită-te și la recenzii pentru o experiență culinară fără surprize neplăcute. 😉

După ce iei masa în oraș, alimentezi sau vizitezi ceva nu uita să te dezinfectezi când intri în auto rulotă și să ștergi cu o soluție pe bază de alcool sau clor lucrurile pe care le-ai atins.

De asemenea, recomandăm să dezinfectezi cumpărăturile și zona pe care le pui până să faci asta. 

Cel mai comod ar fi să le pui în chiuvetă, le speli sau dezinfectezi și abia apoi le depozitezi în spațiile speciale pe care ți le oferă autorulota pentru acest lucru.

Pentru siguranța ta și a celor din jur, vezi ce ar trebui să conțină rucsacul tău atunci când vizitezi muzee, obiective turistice sau când pornești într-o drumeție mai lungă în natură:

Idee de traseu cu autorulota GoCamper

Și acum…. Îți propunem un traseu numai bun să începi sezonul de vacanță de anul acesta.

În ultimul timp s-a vorbit în spațiul public despre redeschiderea muzeelor după 15 mai. Dacă tot ne-am oprit în Neamț, un oraș de care te îndrăgostești la prima vedere, uite o idee de traseu pe care noi o vom face prima dată când vom avea ocazia. 😀

Ia-o la pas și descoperă cele mai interesante muzee, teatre, mănăstiri, biserici, case memoriale, toate concentrate în centrul orașului Piatra Neamț.

Când vrei să te retragi în natură și să te bucuri de imagini care îți taie respirația, pornește cu auto rulota spre Cheile Bicazului, fă un selfie la Lacul Roșu, admiră Sovata și oprește-te la Salina Praid, unde te poți răcori după acest traseu plin de aventură.

traseu cu autorulota

Dacă nu ai mult timp la dispoziție, vacanța cu auto rulota despre care vorbim aici se poate face și într-un weekend. Dacă, dimpotrivă, ți-ai luat concediu, noi te sfătuim să rămâi câte o zi în fiecare locație. Ai ce vedea pentru că traseul are extreeeem de multe de oferit pentru toți pasionații de călătorie.

Mai multe idei de trasee găsești zilnic pe blogul de călătorie GoCamper. 🧡

Aer proaspăt, păduri și munți cât vezi cu ochii, lacuri și cineva cu care să te bucuri de toate acestea. E tot ce ai nevoie să îți faci cea mai tare vacanță cu autorulota!

Dacă ți-au plăcut ideile noastre, află că pregătim un articol despre 5 campinguri din România în care să-ți faci vacanța cu autorulota GoCamper. Fii pe fază!

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți