Close
autorulota de inchiriat

De la Rulota la Auto Rulota

Astazi voi povesti prima mea calatorie cu o auto rulota. Am vrut sa fac familiei mele o surpriza si…. I-am gasit pe cei de la Go Camper. Am mai calatorit acum cativa ani cu rulota inchiriata, insa niciodata cu o autorulota, asa ca habar n-aveam ce ma va astepta.

Imi amintesc ca atunci cand am plecat in vacanta cu rulota am compromis oarecum prima zi pentru ca a inceput destul de devreme cu foarte multe bagaje si foarte mult timp in masina.

Persoanele care nu au mai calatorit cu o rulota trebuie sa stie ca asta presupune sa cari un sfert din casa cu tine, incepand de la perne, la lenjerie de pat, vesela, tacamuri si cam tot ce ai nevoie atunci cand pleci la picnic pe o perioada mai lunga.

Ei bine, de data asta lucrurile au fost diferite. Nu am mai pus nimic in bagaje, in afara de hainele de schimb si cate ceva de mancare. Stiam ca nu ai nevoie de mai multe pentru ca deja ma informasem despre Go Camper si autorulote.

Practic, am inteles de la inceput ca autorulota poate fi usor comparata cu un hotel de 5 stele… si credeti-ma pe cuvant… Chiar asa a fost.

Am luat intreaga familie cu mine, inclusiv catelul (un labrador de 2 ani). Sincer, unul dintre motivele care m-a determinat sa aleg o autorulota si nu un hotel de 4 stele a fost faptul ca nimeni nu mi-a impus sa ne luam sau sa nu ne luam animalul de companie… si toata lumea era entuziasmata, incepand de la mine si pana la catel.

Si asa am plecat spre Brasov. Prima destinatie: Deva. Am ales drumul prin Fagaras pentru ca este unul dintre cele mai frumoase din tara, iar noi nu puteam rata sa prindem un apus de soare absolut superb.

Revenind totusi la autorulota, primul lucru pe care l-am observat a fost faptul ca am putut eficientiza fiecare centimentru din spatiile de depozitare, asta ca sa nu mai vorbim de portbagaj. Sotia mea a sugerat sa luam si masina cu noi.. ca auto rulota are portbagajul cat un garaj :)).

Am petrecut prima noapte in campingul Aurel Vlaicu din judetul Alba, iar in ciuda faptului ca am crezut ca nu vom incapea in pat, am dormit chiar foarte confortabil.

Ca si detalii tehnice, Giottline T45, autorulota pe care am inchiriat-o noi are 6 locuri de dormit (2 paturi fixe si doua locuri de dormit extensibile).

Bucataria este echipata 100%, deci nu trebuie sa luati absolut nimic de acasa, in afara de mancare si apa. Puteti folosi in voie aragazul, cuptorul, chiuveta si tot ce mai aveti in dotare.

Baia este complet functionala si are cabina de dus, toaleta ecologica si chiuveta. Aer conditionat, apa calda, frigider mare de 150 de litri si congelator, filtru de cafea, suport pentru 4 biciclete, plasa antiinsecte la geamuri si usa si absolut tot ce ai nevoie pentru a prefera oricand o calatorie cu autorulota in defavoarea unei cazari la 4 stele. J

Mai multe povesti, dar și itinerarii și tips&tricks privind autorulotele sau rulotele găsiți aici –> Idei despre autorulote si rulote

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți