Close
curiozitati-autorulota

Curiozitati Inchirieri Autorulote

Raspundem tuturor curiozitatilor voastre!

GoCamper este o echipa tanara care intelege necesitatea si frumusetea provocarilor din vacantele prelungite, motiv pentru care au introdus autorulotele.

Giottiline T45 este cea mai noua autorulota GoCamper, fiind de ultima generatie, fabricata in anul 2018. Dotarile sale se ridica la asteptarile celor mai pretentioase gusturi. Iata care sunt dotarile Giottiline T45:

Autorulota detine 6 locuri de dormit, 4 locuri fixe si doua locuri extensibile de dormit, un pat frontal dublu de 214×140 cm, un pat spate dublu 220×135 si pat convertibil. Astfel, poti merge in vacanta cu intreaga familie sau chiar cu prietenii de familie.

Bucataria este foarte bine echipata si dotata, continand aragaz, cuptor, chiuveta, frigider si alte electrocasnice necesare care va vor face sa va simtiti „acasa”.

Baia este complet functionala si contine chiuveta, cabina de dus si toaleta ecologica. Incalzirea de mare capacitate se face pe gaz.

De asemenea, autorulota Giottiline T45 are navigatie specializata autorulote, apa calda, seif pentru pastrarea de valori, suport exterior pentru doua biciclete, plasa antiinsecte la usa si la geamuri, camera pentru mersul inapoi, televizor cu DVD si alte dotari importante. In plus, nu veti fi nevoiti sa aduceti de acasa masa pentru camping deoarece autorulota GoCamper este dotata cu masa de camping si 6 scaune.

Un alt detaliu care trebuie specificat este faptul ca orice persoana care inchiriaza Giottiline T45 beneficiaza de asigurare CASCO.

Unde puteti calatori in Europa? Daca v-ati gandit sa faceti un circuit European, insa nu stiti prea multe detalii si aveti nevoie de consiliere in acest sens, ne puteti contacta oricand pe contact@gocamper.ro sau la telefon 0769 067 111.

Găsiți idei de itinerarii și pe Blog de Călătorie Inchirieri Autorulote

Totusi, analizand cererea destinatiilor clientilor GoCamper.ro putem sa va spunem ca cele mai populare calatorii si vacante au loc intre lunile aprilie si noiembrie: in Austria si Germania exista cerere tot timpul anului, in timp ce in Croatia exista cere mai mult pe timp de vara.

In cazul Romaniei, oamenii calatoresc cu autorulota in orice perioada a anului, in Franta se prefera lunile de vara, iar in Italia si tarile Scandinave calatoresc in orice perioada a anului. Una dintre cele mai apreciate destinatii de catre familiile cu copii sunt Legoland sau Europa Park Gardaland pentru concerte si competitii sportive.

De asemenea, multe persoane ne intreaba frecvent care sunt taxele de drum in afara Romaniei si daca merita aceasta experienta. Raspunsul nostrum este, cu siguranta, da!

In principiu, autorulotele sunt considerate autoturisme speciale de tipul M1, deci in majoritatea tarilor costurile sunt similar cu cele ale autoturismelor, facand exceptie tarile ca taxare de autostrada, acolo unde tarifele pot fi si cu 30% mai mari decat cele ale autoturismelor.

Toate autorulotele GoCamper se conduc cu permis cat. B

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți