Close
vacanta cu autorulota

Cum sa te pregatesti pentru o vacanta cu autorulota

Am vorbit în ultimele articole despre cum să te protejezi în vacanță cu autorulota și ți-am propus o idee de traseu pe care noi abia așteptăm să o punem în practică. Așa cum ți-am promis, am venit cu acest articol, în care ne lămurim ce trebuie să avem mereu la noi atunci când călătorim cu autorulota.

Pentru că mulți dintre cei care închiriază pentru prima dată o auto rulotă tind să ia mai multe bagaje decât au nevoie, am făcut o listă cu ce ar trebui să ai la tine în orice vacanță cu autorulota (pentru 2 persoane):

Nu-ți face griji, primești gratis masă de camping cu 4 scaune pliabile la orice autorulotă GoCamper. 🙂

Sau, varianta simplă. Dacă nu ai timp să faci bagajul sau doar nu vrei să te complici, poți închiria de la noi un set complet de veselă pentru bucătărie și lenjerie de pat, cu pătură, perne și tot ce ai nevoie pentru un somn liniștit.

Cel mai fain este că autorulotele GoCamper sunt complet echipate pentru sejur. Ce înseamnă asta? Ai chiuvetă, aragaz, frigider, la unele chiar și cuptor, congelator și spații de depozitare generoase, practic o bucătărie ca acasă, în care poți pregăti toate felurile tale de mâncare preferate.

Află mai multe: Ofertă de vară autorulote

Idee de rucsac pentru orice vacanță cu autorulota

Am vorbit despre ce ar trebui să iei cu tine în autorulotă, însă este important să te gândești și la rucsacul pe care îl folosești atunci când ieși din autorulotă.

Vezi totul despre: Închiriere rulotă

Pentru că este foarte important în contextul actual, dar și pentru siguranța ta și a celor din jur, vezi ce ar trebui să conțină rucsacul tău atunci când vizitezi muzee, obiective turistice sau când pornești într-o drumeție mai lungă în natură:

Ideea este că pandemia ne-a schimbat obiceiurile de zi cu zi și suntem cu toții conștienți că vacanțele nu vor mai arăta ca înainte. De aceea, pentru a fi în siguranță oriunde mergem în vacanță cu autorulota sau pur și simplu în concediu, va trebui să avem acest kit de igienă în rucsac.

Până la urmă, cei mai mulți dintre voi foloseau și înainte dezinfectantul și șervețelele umede pentru că sunt măsuri simple de igienă pe care le aplicăm oricum la birou, acasă, la cumpărături și în vacanță.

Cam asta ar trebui să conțină bagajul de vacanță. Sperăm că ți-au fost de folos sfaturile noastre, iar dacă mai ai vreo idee despre ce ar fi bine să conțină rucsacul în concediu, scrie o sugestie în comentarii și noi o adăugăm în articol. Ar fi de mare folos pentru toți iubitorii de vacanță. 🙂

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți