Close
autorulota-de-inchiriat

Concediu de lux intr-o autorulota inchiriata

Autorulotele sunt deja destul de populare chiar si in randul romanilor deoarece in ultimii ani s-au dezvoltat tot mai multe campinguri, iar provocarea unei vacante cu o “casa” pe roti este foarte tentanta.

Daca clasicele rulote erau dotate cu strictul necesar unei calatorii, autorulotele corespund de departe unor camere de 4 stele. De fapt, autorulota este autovehicul care serveste in acelasi timp ca mijloc de transport, dar si ca spatiu locuibil construit in jurul unui autosasiu. Practic, diferenta consta in faptul ca rulota trebuie sa fie trasa de un alt autovehicul, iar conditiile din interiorul ei sunt mai minimaliste.

Într-un sondaj efectuat de către GoCamper 81% dintre respondenți au declarat că preferă autorulota în detrimentul rulotei atunci când vor să meargă în vacanță.

In functie de model, autorulotele pot fi echipate cu 4-7 scaune, locuri de dormit, bucatarie complet dotata cu chiuveta, blat de lucru, televizor, aragaz, cuptor, frigider, baie cu cabina de dus si apa calda sau rece, spatii de depozitare care permit impachetarea mai multor bagaje, apa calda si cadura si alte dotari demne de un hotel de 4*.

De asemenea, in functie de model, autorulotele au rezervor de apa curata, in general de 120 de litri si rezervor de apa uzata de aceeasi dimensiune. Caseta de la toaleta ecologica are in general 20 de litri, iar buteliile de gaz sunt in numar de doua sau uneori doar una, in functie de modelul solicitat.

Autorulotele GoCamper sunt echipate special pentru iarna, au incalzire pe gaz (propan pe timpul iernii), protectie de antiinghet a instalatiilor, facandu-le astfel utilizabile chiar si in conditii de confort deosebit la temperaturi de -40 si pana la +50 grade Celsius.

Astfel, vremea nu trebuie sa fie un motiv de a va intoarce din vacanta, ba chiar mai mult decat atat, bucuria va consta in experimentarea mai multor trairi. De asemenea, autorulotele sunt functionale in modul camping deoarece sunt conectate la surse de utilitati in camping, dar si pentru modul off camping deoarece functioneaza si pe plaja sau in varf de munte.

Autorulotele de la GoCamper pot fi conduse cu permis cat. B deoarece sunt sub 3.5 tone. Daca va ganditi sa inchiriati o rulota, cat. B este suficienta cu conditia ca masa totala maxim autorizata a ansamblului autoturismului tragator impreuna cu rulota sa fie mai mica de 3.5 tone. Astfel, ar fi bine sa verificati in talonul autoturismului tragatori daca indica maximum 2300 kg.

Inchirierea unei autorulote este o propunere foarte buna pentru persoanele care depind de un program fix si care nu isi pot lua mai multe de 40 de zile de concediu intr-un an. De regula, vacantele cu autorulotele sunt destul de lungi dat fiind confortul si usurinta prin care putem crea un circuit turistic.


Asadar, daca si tu iti doresti cel putin o data sa ai parte de o vacanta intr-un “hotel” pe roti, iti recomandam sa incerci. Cu siguranta vei reveni si a doua oara.

BONUS: Toti clientii GoCamper – Inchirieri autorulote beneficiaza de o reducere de 10% la o a 2-a inchiriere.

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți