Close
autorulota-de-inchiriat

Destinatii de vis cu spatii amenajate pentru autorulote

Romanii isi arata din ce in ce mai mult pasiunea pentru calatorii, astfel incat in ultimii ani sunt din ce in ce mai atenti la conditiile puse la dispozitie de campingurile amenajate pe teritoriul tarii.

Ei bine, in Romania domeniul turistic s-a dezvoltat destul de mult, iar investitorii din acest domeniu au “mirosit” oportunitatea de a amenaja cat mai multe spatii destinate drumetilor care au de parcurs un drum lung cu masina sau care au la dispozitie o autorulota si isi doresc sa ramana o noapte intr-un loc confortabil si sigur. Astfel, conditiile oferite au inceput sa prinda contur incepand de la un an la altul, mai ales de cand aceste destinatii au inceput sa fie din ce in ce mai dese in Romania.

In cazul in care si tu iti doresti sa ai parte de un astfel de sejur, insa nu stii care sunt cele mai potrivite locuri pentru aceste iesiri, iata care sunt cele mai populare si mai potrivite sugestii:

Arad

Daca va doriti sa faceti o iesire in Arad sau va aflati prin zona cu autorulota, una dintre cele mai renumite statiuni pentru camping este Moneasa. Locatia se afla la o distanta de aproximativ 110 kilometri de municipiul Arad si este un loc ideal in care va puteti petrece un sfarsit de saptamana sau un concediu intreg. In perioada de vara turistii pot merge la strandul din statiune si pot face plimbari sau drumetii prin padurile din jur.

Bistrita

Daca vreti sa aveti o vacanta de neuitat, in Bistrita trebuie sa stationati la Colibita. In mod cert, Parcul National Muntii Rodnei este unul dintre cele mai ofertante puncte de vedere al traseelor montane, al peisajelor de poveste sau al obiectivelor turistice.

In orice caz, localitatile situate la intrarea in parc nu exploateaza foarte mult aceasta zona de camping. Localitatile pitoresti de munte precum Valea Mare sau Valea Vinului promit multe amintiri de neuitat. Totusi, in aceasta zona gasiti suficiente pensiuni din Rodna care va pot pune la dispozitie curtea pentru camping si care garanteaza accesul la utilitati.

Calarasi

Daca va doriti o oaza de relaxare din inima Baraganului, nu trebuie sa evitati locatia de neuitat din Valea Mostistei. Nu doar peisajele sublime sau posibilitatile de relaxare sunt avantajele de care beneficiati in momentul in care alegeti inima Baraganului. Comuna Sarulesti este ascunsa in Valea Mostistei, in apropierea unui lac ale carui adancuri sunt populate de crapi-gigant. In ultima vreme, pontoanele de pescuit au fost amenajate, asa ca, o partida de pescuit poate fi bine venita oricand.

Constanta

In cazul in care vreti sa va petreceti o vacanta pe litoralul romanesc si daca vreti sa fiti cat mai aproape de natura, atunci ati putea alege campingurile de la malul marii. De la Navodari la Vama Veche, intregul litoral este plin de zone de campare.

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți