Close
camping-bucovina

Camping Vuurplaats, Suceava – autorulote

Campingul Vuurplaats poate fi găsit în localitatea Fundu Moldovei, județul Suceava.

Zona de nord a Munților Carpați, unde este situată aceasta zonă de campat, este una dintre cele mai frumoase zone ale României. Priveliștile deluroase și montane din jur te vor cuceri de la prima vedere…

În spatele campingului este râul Moldova, în care te poți revigora în timpul verii. Campingul este perfect atât pentru rulote, cât și pentru autorulote, înconjurat de o livadă superbă de peri. Vara, zona este răcăroasă, plăcută și plină de calm. Aici poți uita de trafic, de aglomerația urbană ori de poluarea marilor orașe. Te incarci cu energie și te bucuri de panoramele de neuitat.

Potrivit datelor de pe site-ul oficial al camping-ului www.vuurplaats.eu tarifele pentru campare sunt:

Adulți                      € 4,25

Copii 0-3 ani          Gratuit
Copii 3-12 ani        € 2,25
Rulotă cu maşină  € 5,25
Camper                   € 5,25
Cort şi maşină       € 5,25
Electricitate/zi       € 2,75
Toaletă & Duşuri   Gratuit
Câine                       € 1,00
WiFi                         Gratuit

*prețurile pot suferi modificări

Cu o autorulotă de închiriat, te bucuri de prețuri mici pentru toată călătoria și ai un beneficiu imbatabil: mobilitatea. Dacă te trezești într-o dimineață și vrei să ajungi în alt colț al țării sau în orice zonă a Europei, o poți face! Nu depinzi de rezervări la hoteluri sau de planuri făcute cu mult timp înainte de excursie. Trebuie doar să fii spontan și să te bucuri alături de prieteni sa de familie de magia călătoriilor cu autorulota.

Ce poți vizita în zonă

Nordul Moldovei îți oferă nenumărate posibilități când vine vorba de atracții turistice. Fiind un paradis pentru iubitorii de natură, împrejurimile te așteaptă cu panorame spectaculoase, izvoare și râuri cristaline, pe scurt, un mediu înconjurator sălbatic, neatins.

Mănăstirile din Bucovina sunt printre primele atracții turistice din zonă. Frescele exterioare, care îți arată istoria ca într-un album, fac să merite să vizitezi aceste lăcașuri de cult.

Poți merge cu autorulota într-o excursie la faimosul Atelier de Ceramică de la Marginea, să practici echitația la una dintre hergheliile din Moldova ori să te aventurezi pe masivul Rarău, la o altitudine de 1651 m, de unde poți vedea panoramele până la 100 km dacă este senin.

GoCamper îți pune la dispoziție autorulote de închiriat  cu care poți călători oriunde, cu propria ta casă pe roți, în confort și bună dispoziție constante. Nu mai rămâne decât să te bucuri de locurile noi pe care le vizitezi!

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți