Close
vacanta-cu-autorulota

Călătorește cu autorulota #mustdo #bucketlist

Iubești călătoriile, dar te-ai săturat de aceleași hoteluri? Preferi să te trezești dimineața și să pășești direct pe iarba proaspătă, acoperită de picături răcoritoare de rouă? Atunci e clar: trebuie să încerci, măcar o dată, o excursie cu autorulota. Și ce loc mai potrivit să începi această provocare decât România?

Imaginează-ți cum e să bei cafeaua în natură, să te incarci cu energie și să admiri, in același timp, priveliștile superbe autohtone…

Fie că ești genul petrecăreț, care se distrează până in zori cu prietenii, fie că ești un familist convins, care vrea să să își invețe copiii să prețuiască natura și să uite de smartphone, trebuie să adaugi pe wishlist #închiriere autorulotă. Dealuri, văi, câmpie, munți, lacuri, mare – toate formele de relief din România așteaptă să le descoperi cu toate simțurile.

GoCamper îți pune la dispoziție două doamne superbe și tinere, Alice și Helen, complet echipate atât pentru iană, cât și pentru vară. Cele două Giottiline T45 sunt din 2017 și abia așteaptă să le descoperi avantajele. Ca toate femeile, dacă le faci fericite, își vor răspunde și ele la fel. Trebuie să ai grijă de ele și să vă bucurați împreună de momentele unice.

Bineînțeles, unul dintre voi are nevoie de permis de conducere și avem o vagă idee că tu ar trebui să fii acela.

O autorulotă de închiriat îți oferă libertatea de a parcurge cele mai nebunești trasee, la care până acum doar ai visat. Așa că… nu mai sta pe gânduri și planifică-ți cea mai tare excursie din viața ta! Gândește-te cum ar fi să te afli acum în cel mai înalt punct de pe Transfăgărășan, să tragi adând aer în piept și să să te lași condus de priveliștea perfectă a României… Un foc de tabără, oamenii pe care îi iubești în jurul tău, muzică, dans, râsete – e tabloul ideal al unei vacanțe reușite, pe care îl poți contura de pe acum.

Sălbăticia panoramelor din țara noastră, locurile aproape neatinse de om, frumusețea naturală care îți taie respirația sunt doar câteva dintre avantajele călătoriei cu autorulota. Ai ocazia să uiți de stres, de muncă, de cotidianul care poate fi deranjant de monoton câteodată și să îți scrii propria poveste pe care să ți-o amintești euforic de fiecare dată. Gândește-te că tururile cu autorulota cu destinația România, vândute de marile companii europene, sunt atât de căutate încât se vând chiar cu 2 ani înainte!

Mai mult, începi cu o autorulotă România, descoperind până și cele mai ascunse destinații autohtone și te asigurăm că vei trece, apoi, la următorul nivel: Europa. Turul Europei într-o autorulotă de închiriat este visul oricărui pasionat de călătorii în natură. Vei cunoaște tradiții și obiceiuri noi, culturi diferite, dar fascinante, priveliști euforice și totul într-un confort de 5 stele, pășind zilnic într-un peisaj nou.

Libertatea pe care ți-o oferă o astfel de excursie nu poate fi comparată cu nimic.

Ai propria ta casă pe roți și unde îți dorești, acolo te vor duce pașii mâine.

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți