Close
autorulote romania

Autorulote Romania

     Toată lumea visează acum la vacanță și e firesc după atâta stat în casă. Pentru că este de interes pentru toată lumea, astăzi punctăm de ce e este mai sigur să mergi cu autorulote în România și care sunt avantajele și dezavantajele vacanței care a schimbat trendul în 2020.

PRO: unul dintre marele avantaje al vacanțelor cu autorulota este socializarea la un foc de tabără cu oameni din toate colțurile lumii. No worries – nu vei fi nici prea aproape încât să simți că nu ești în siguranță, nici prea departe să ai impresia că nu mai este nimeni în jur. Distanța dintre autorulote în România, în campinguri, este de 2-3 metri, numai bine să te simți în largul tău și să te protejezi.

Te-ar putea interesa și: Vacanța cu autorulota în siguranță

Nemți, elvețieni, austrieci, englezi sau americani, pe lângă autorulote deveniți cu toții cei mai buni prieteni, care parcă se cunosc de o viață. Cu alte cuvinte, ieși din afara bulei cu all inclusive, camere de hotel, check-in-uri și mese fancy la restaurante unde nu schimbi două vorbe cu ceilalți și te bucuri de viața adevărată, la firul ierbii.

Cu autorulota totul devine mai natural, oamenii sunt dezinvolți, călduroși și gata să spună oricând o poveste faină la un grătar.

TIP: găsești multe campinguri pentru autorulote în România, pentru toate bugetele și toate gusturile. În Bucovina, Transilvania, Maramureș, la mare, la munte, ai locuri de campat în toată țara. Vezi în articolele noastre de pe blog campinguri din România unde poți merge în vacanță vara asta:

Asta dacă mergi în campinguri. Dacă ești fan off camping, lumea e a ta! Îți faci un traseu sau ești spontan, ideea este că poți să te oprești unde vrei să admiri frumusețile României noastre. Oh, și câte sunt de descoperit pe aici… de la Bucovina cea plină de tradiții, Maramureșul minunat până la Porțile de Fier și Delta Dunării. Dacă te gândești la siguranță în vacanță, află că în toată țara găsești locuri idilice, superbe, ca din povești, numai bune pentru izolarea de vara asta.

Fotografiile de mai jos, trimise de cei care au fost cu autorulote GoCamper în vacanță anul acesta, da, în 2020, și nu credem că au nevoie de vreo altă prezentare.

CONTRA: nu poți fi la fel de sigur ca în off camping (unde ești singur) că vecinii tăi respectă regulile de igienă sau de distanțare socială, dar dacă tu le respecți, n-ar trebui să fie o problemă pentru ca vacanța ta să fie perfectă.

Off camping autorulote România - pro și contra

Închirierea de autorulote în România a devenit un trend după perioada de izolare tocmai pentru siguranța pe care ți-o oferă în vacanță. Practic, în autorulote ești doar tu cu familia ta, te bucuri acel moment în care îi redescoperi pe cei dragi, dar și frumusețile ascunse ale României.

Vezi totul despre: Rulotă de închiriat

PRO: dacă nu ești fan campinguri pentru autorulote în România, mergi în vacanță off camping! Ce înseamnă asta? Poți să campezi unde vrei, să stai la poalele muntelui o oră, o zi sau 5 minute. Nu depinzi de nimic. Ai libertatea să îți faci traseul cum vrei, numai să respecți regulile de igienă și de curățenie în toate locurile în care te oprești. Nu vrei să lași gunoaie în urmă, să poluezi și sigur vrei să se bucure și cei care vin după tine la fel de mult de natură.

Dacă vorbim de autorulote Gocamper, poți sta liniștit. Toate sunt autonome, poți să te deplasezi cu ele oriunde, fără să depinzi de electricitatea din camping. Partea bună e că ai nevoie de permis categoria B pentru a conduce orice fel de autorulote din România, deci e ca și cum ai merge cu mașina, dar în confort de 5 stele, cu tot ce ai nevoie oriunde mergi.

Străinii din toată lumea aleg România ca destinație de mers cu autorulota tocmai pentru frumusețile pe care rar le întâlnești în alte părți ale lumii. Plaje sălbatice, păduri virgine, dealuri și câmpii neatinse de oameni, dar și pentru a admira speciile protejate de plante și animale, unele pe care de dispariție, pe care ai ocazia să le vezi doar o dată în viață.

România chiar este, fără doar și poate, una dintre destinațiile favorite ale europenilor și americanilor tocmai datorită minunățiilor pe care are să le ofere țara noastră. Tot ce trebuie să faci este să o descoperi și să explorezi fiecare colțișor pentru a-i descoperi adevărata valoare atât de apreciată de cei din afara României.

CONTRA:

Ești singur cu echipajul tău și dacă ești o fire mai dinamică și avidă de discuții, poți să duci lipsa colegilor de camping. 

Trebuie să oprești într-o benzinărie să reumpli cu apă curată și să deversezi apa gri.

Cu autorulote în România e ca la muzeu

În vacanțele cu autorulote ajungi să-ți pui cel puțin o dată întrebarea: de când sunt atâtea stele pe cer? Ce vrem să spunem prin asta e că din autorulote vezi toate stelele pe care nu le-ai văzut în tot restul vieții tale. Ai timp să privești cerul, să respiri aer curat și să te relaxezi pe iarbă așa cum n-ai făcut-o niciodată. 

Ești doar tu cu cei dragi în fața spectacolului naturii și te bucuri de o priveliște despre care vei povesti și nepoților. De fapt, ai propriul tău observator astronomic, departe de ochii lumii, în vacanță cu autorulota. Sau propriul tău cinema, așa cum vom vedea mai jos. Nu o spunem noi, ci oamenii care au fost cu autorulote în România și ne-au împărtășit experiența.

Ce autorulote GoCamper avem pentru tine

În flota Gocamper avem 5 modele de auto rulote de ultimă generație, gata de vacanță fix atunci când vrei. Toate modelele de autorulote GoCamper sunt de ultimă generație, noi-nouțe, (2018-2020) și foarte bine întreținute.

💚 Auto Rulota Premium 4+2 locuri este spațioasă, potrivită pentru grupuri mai mari sau familii care visează la o vacanță de vis în România.

💚 Auto Rulota Campervan 2+1 locuri este pentru cuplurile care visează la momente romantice, în izolare, în doi.

💚 Auto Rulota DeLuxe 2+2 locuri este, după cum îi zice și numele, pentru cei care caută o vacanță adevărată de lux cu autorulota, în confort deplin.

💚 Auto Rulota Family Plus 4-7 locuri este visul familiilor numeroase sau grupurilor mari de prieteni, foarte spațioasă, cu multe locuri de depozitare pentru jucării, haine și tot ce-ți trece prin cap. 

💚 Auto Rulota Family Adventure 4+1 locuri este pentru cei care au aventura în sânge, amatori de peripeții fie în familie, fie cu cei mai buni prieteni.

Ce trebuie să reții: turismul cu autorulota este una dintre cele mai sigure variante de vacanță la ora actuală. Dacă vrei să te protejezi și, în același timp, să fii relaxat pe toată perioada sejurului, ia în calcul ce am scris în acest articol. Vezi care sunt avantajele, dezavantajele, gândește-te la ce este cel mai bine pentru tine și familia ta și bucurați-vă de o vacanță de neuitat!

Află tot ce ai nevoie despre idei de vacanță cu autorulote în România pe pagina oficială de Facebook Închirieri Autorulote GoCamper sau pe blogul nostru de călătorie!

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți