Close

Autorulota Ultra Confort

  Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica fara alcova. 

Ai 4 locuri de dormit și 4 locuri cu centuri, deci clar autorulota Ultra Confort este perfectă pentru o familie frumoasă cu 1-2 copii sau pentru 1-2 cupluri cu chef de aventură. Ambele paturi au o dimensiune generoasă de 150×200 cm, dotate cu saltele de calitate, care îți pot oferi oricând un somn de lux, exact ca într-un hotel de 4 stele.

Ideea este că ai tot spațiul necesar pentru o vacanță din care să te întorci cu amintiri adevărate, inclusiv baia este făcută pentru a te simți ca acasă de fiecare dată când vrei să te bucuri de un duș fierbinte într-o zi rece de toamnă/iarnă.

  Autorulota Ultra Confort este gândită exact ca tu să ai totul la îndemână, cu alte cuvinte fiecare colțișor folosește la ceva, este intuitiv, cu multe spații de depozitare și tot ce ai nevoie pentru confortul absolut chiar și al celui mai pretențios călător.

Bucătăria este echipată cu tot ce trebuie pentru rețete delicioase servite pe malul lacului, împreună cu cei dragi ție. De interes pentru bucătarul dintre voi este că găsești în autorulotă aragaz cu 3 ochiuri, cuptor pe gaz, însă și un minunat frigider, super-încăpător, de 167 litri și congelator separat de 29 litri.

   Dacă te întrebi ce poți face înspre iarnă, când este din ce în ce în ce mai frig, într-o autorulotă, este bine să știi că autorulota e special echipată pentru orice fel de condiții, de la +40°C la -40°C. Reglezi temperatura exact ca la termostatul de acasă, îți faci un ceai fierbinte și te bucuri de priveliștea de vis. 

   Portbagajul enorm pentru toate bagajele și suportul pentru 3 biciclete cu care este echipată autorulota te ajută să ai drumeții și excursii memorabile în zona locurilor de camping pe care le vei alege.

   Deși pare intimidantă, dimensiunile autorulotei Ultra Confort sunt un mare plus datorită spațiului generos pe care îl ai în orice fel de călătorie. Practic, iei cu tine tot ce vrei de acasă și nu-ți lipsește nimic, indiferent de vreme sau de locul în care campezi. După cum spuneam, dimensiunea acestui model nu trebuie să-ți dea bătăi de cap pentru că se conduce cu permis categoria B și este extrem de manevrabilă.
    Așadar, fă bagajul și pregătește un playlist cu muzica preferată pentru că  te poți conecta cu telefonul direct la sistemul Bluetooth din autorulotă. Pentru un vibe autentic de excursie pe care, spunem noi, nu o vei uita prea curând.

* Chiar dacă fotografiile sunt reale acestea sunt cu titlu de prezentare. Pot exista unele diferențe de culori rezultate din modul de fotografiere sau din echiparea diferită a mașinilor.