Close
autorulota durau

Cu autorulota prin Romania – Durau

Cu autorulota prin România - I

S-a incalzit afara si acum, mai mult ca niciodata abia asteptam sa ne planificam tot felul de escapade, indiferent daca sunt escapade de cateva saptamani sau doar de cateva zile.

Eu am ales sa pun pe pauza grijile, termenele limita si mai ales tehnologia. Mi-am zis ca vreau sa ma relaxez, sa ma bucur de fiecare gura de aer proaspat si nepoluat, sa miros fiecare fir de iarba verde si sa traiesc la maximum fiecare clipa de liniste. Zis si facut: am cautat cu familia un loc care sa ne multumeasca pe toti si totusi, sa nu plecam foarte departe pentru ca am avut doar un weekend prelungit la dispozitie, asa ca, imediat dupa sarbatorile Pascale trebuia sa alegem Bucovina si imprejurimile sale.

Eu mi-am dorit intotdeauna sa merg la echitatie prin peisajele de poveste autentice romanesti, insa nu am avut niciodata ocazia sa merg, copiii si-ar dorit o locatie in care sa se poata juca si sa tipe in voie, fara ca nimeni sa ii opreasca, in timp ce sotul meu a vrut neaparat sa facem o drumetie, asa ca, am pornit la drum.

Am pornit din Suceava si ne-am oprit direct la Hardic, unde este un club de cai de legenda. Hardic se afla la doar cativa kilometric de Radauti, in comuna Horodnic de sus, de pe drumul dinspre Marginea spre Voitinel, intr-o zona absolut de poveste, inconjurata de drumuri forestiere, dealuri impadurite si o liniste salbatica a naturii, unde o familie a deschisa o scoala de echitatie, intitulata “Cai de Legenda”.

Imi era teama… nu e usor sa faci o prima ora de echitatie, avand in vedere emotiile, insa pot sa va spun ca am gasit niste cai foarte bine antrenati pentru anduranta si obstacole, asa ca toata familia s-a bucurat sa calareasca pentru prima oara, spre entuziasmul si magia din ochii copiilor.

Apoi, sa nu pierdem foarte mult timp ne-am indreptat spre Durau. Ne-am luat de acasa mancare, ne-am urcat in auto rulota Go Camper si am plecat la drum.

Am mai fost la Durau, insa de data aceasta totul era diferit pentru ca nu am mai fost vreodata cu autorulota. Daca ati fost vreodata, probabil stiti ca statiunea Durau, este un adevarat loc in munte. Aici nu suntem “la munte” ci “in munte”, deci ai parte de o priveliste fantastica oriunde ai privi, e liniste, soare si cald, doar ca aici caldura se simte altfel fata de oras.

Experienta este una de neuitat, iar daca mergeti impreuna cu familia sau copiii, cel mai indicat este sa inchiriati o autorulota. Nu toti membrii familiei pot parcurge traseul spre Durau, deci trebuie sa fiti pregatiti in orice circumstante.

GoCamper | Inchirieri Autorulote

Cere ofertă de închiriere!

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți