Close

Autorulota Premium

     Gama Premium de la Giottiline este o încântare pe șosea, dar și atunci când campezi. Este spațioasă, are 5 locuri cu centuri și 5 locuri de dormit.

 

     Locurile de dormit sunt separate în 3 zone. Un pat matrimonial în spatele autorulotei, unul în alcovă (de care vor fi super încântați copiii) și unul convertibil în zona de luat masa.

     Dacă te gândești că sub nicio formă nu vei lăsa copiii să doarmă în alcovă (pentru că, Doamne feri, o să cadă), fii pe pace! Autorulotele Premium sunt echipate cu plasă de siguranță la ambele paturi. Iar dacă cei mici vor să le citești o poveste până să adoarmă este perfect, pentru că fiecare zonă de dormit și de odihnă din autorulotă este echipată cu lumini ambientale.

     Bucătăria este ca cea dintr-un apartament cu 2 camere și anume: aragaz cu 3 focuri, chiuvetă mare, din oteț inoxidabil, spații de depozitare multiple și un super frigider de 150 litri.

 

     Congelatorul este separat de frigider și este și acesta suficient de încăpător pentru înghețată, pește, fructe pentru smootie-uri și tăvile de gheață pentru bătuturile menite să ne satisfacă setea de răcoare într-o zi de vară.

 

     Un fine touch care nouă ne-a cucerit inimile este compartimentul de răcire băuturi din bordul autorulotei care va ține la rece apa sau sucul tău preferat, astfel nefiind nevoie atunci când autorulota este în deplasare să mergi spre frigider ca să te bucuri de o licoare rece.

     Încălzirea de mare capacitate și aerul condiționat staționar sunt acolo pentru tine indiferent de sejurul pe care ți-l dorești, la schi în Alpi sau la plajă în Italia.

     Autorulota are un seif de păstrare valori (ancorat în mobila autorulotei), plasă antiinsecte la ușă, trape și geamuri, smart TV, un panou central de control tactil (de unde controlezi toate funcțiile autorulotei) și un suport exterior pentru 3 biciclete.

     Dacă încă nu ai mai fost cu autorulota și ai oarece frici privind manevrabilitatea acesteia să știi că nu e o problemă. Autorulota este echipată cu Hill Holder, ABS și ASR, dar și o cameră pentru mersul înapoi, o navigație specializată o servo direcție foarte bună.

 

     Vizitează cele mai interesante locuri, parchează oriunde vrei, campează off sau în camping, mergi cu bicicleta, ascultă dimineața sunetul valurilor sau cântecul păsărilor… fă un grătar sau gătește niște super paste carbonara și efectiv ia-ți o vacanță ca lumea.

 

     Cere o ofertă de preț și convinge-te că nu e nici scump și că oricum va fi cea mai mișto vacanță în care vei fi fost vreodată! 

*Autorulotele din flota GoCamper ce fac parte din Gama Premium pot fi modele Giottiline, Burstner sau Laika.

** Chiar dacă fotografiile sunt reale acestea sunt cu titlu de prezentare. Pot exista unele diferențe de culori rezultate din modul de fotografiere sau din echiparea diferită a mașinilor.