Close
autorulota de inchiriat

Autorulota – cea mai placuta provocare din viata mea

Autorulota – o provocare super placuta

Noi, romanii, suntem pasionati de aventura, natura, mediu si de toate frumusetile care ne inconjoara, asa ca, de multe ori avem tendinta ca atunci cand mergem intr-o calatorie sa ne oprim exact acolo unde simtim dorinta de a sta mai mult (aici intervine autorulota de inchiriat).

De cele mai multe ori nu este posibil acest lucru sau cel mult ne putem opri cu masina, putem face cateva fotografii sau putem sa admiram privelistea pentru cateva minute. Ei bine, anul acesta cu siguranta iti doresti si tu o vacanta mai deosebita impreuna cu familia, o experinta pe care n-ai trait-o niciodata si care sa se potriveasca perfect cu preferintele tale si ale membrilor familiei tale in ceea ce priveste relaxarea.

Pentru ca in ultima vreme am ramas in pana de idei si nu mai stiam ce sa aleg cu familia atunci cand venea discutia despre concedii, anul acesta am ales auto rulota Go Camper (pe care băieții au adus-o în Cluj… tocmai de la Suceava – WOW!).

Iata cum a fost prima noastra aventura cu autorulota:

Intreaga mea familie iubeste natura. Suntem boemi, romantici, ne place sa ne luam cu noi totul, incepand de la catel, pisica, bicicleta, trotineta si muuulte alte “prostioare” de acasa, stiind inca de la inceput ca unele nici nu vor fi folosite. Cu toate acestea, nu ne punem piedici cand mergem in vacanta si ne luam tot ce consideram ca avem nevoie doar pentru a ne simti bine cu totii, dar si pentru a ne incarca bateriile.

Vacantele sunt bine venite oricand, in orice perioada a anului si cu cat sunt mai dese cu atat e mai bine pentru noi. Si acum sa fim seriosi… cine ar putea refuza o vacanta, indiferent daca e de 2 saptamani, 2 luni sau 2 zile?

Ei bine, pana anul acesta cand mergeam in vacanta impreuna cu familia trebuia sa iau cu mine si o remorca pentru ca niciodata portbagajul nu era suficient de incapator pentru toate cele necesare familiei mele. Anul acesta am spus sa spargem gheata si sa mergem cu autorulota in vacanta. Nimic mai frumos decat asta…

Sa va povestesc… am inchiriat autorulota de la Go Camper pentru ca achizitionarea uneia ar fi o investitie prea mare pentru mine si pentru familia mea in acest moment. Zis si facut. Ne-am  echipat, entuziasmati peste masura, ne-am facut bagajele  (pentru prima oara nu am luat portbagajul de pe masina in vacanta pentru ca totul a incaput) si am plecat la drum. Un circuit al Romaniei pentru inceput si pentru ca am vrut doar sa testam calatoria cu autorulota nu am mers foarte departe.

Am vizitat Nordul Moldovei si o parte din Maramures, iar apoi sigur că am ajuns la Lacul Sfânta Ana (doleanța soției mele)… si cata frumusete!!! Cat de frumos si cat de profund a fost totul! Cat de minunat e sa te trezesti in creierii muntilor, sa ai tot confortul, sa te simti odihnit, si sa poti veghea privelistea minunata! Tocmai de aceea, mi-a propus sa nu mai treaca niciun an fara sa merg in vacanta cu autorulota.

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți