Close

Autorulota Family Plus

     Așa cum îi spune și numele, această autorulotă este pentru familiile mai mari, fie ele rude de sânge sau pur și simplu de valori.

     Grupuri de prieteni și părinți cu copiii lor au avut parte de super vacanțe și concedii în acest tip de autorulotă (și nu vedem de ce acest șir s-ar opri la tine și la echipajul tău).

     Acest tip de autorulotă vine în 2 compartimentări, una de 6 locuri cu centură și una cu 7, așa că în funcție de mărimea echipajului tău vom alege una care să permită fiecărui membru să călătorească în siguranță.

     MasterChef-ul din echipaj va primi bucuros vestea că bucătăria este complet echipată, aragazul având 3 plite de arzător, chiuvetă încăpătoare, un super frigider de 100 litri în care să pui carnea și legumele înainte de preparare, dar și un congelator să ții înghețata și Jaggermeister-ul la rece.

     Pentru că la o astfel de auto rulotă echipajul este numeros trebuie să știi și că lounge-ul este spațios, iar locul de luat masa va permite tuturor să stea jos și să mănânce confortabil. Unii din clienții noștri spun c-au fost la nunți la care au stat mai înghesuiți.

     Noi recomandăm să luați masa afară, pe masa de camping pe care o veți primi gratis ca accesoriu la închirierea auto rulotei. Auto rulota Family Plus este echipată și cu o verandă extensibilă de 4 metri sub care vă puteți adăposti de soarele arzător al verii.

 

     Și cum după masă prinde bine puțină mișcare auto rulota este echipată și cu un suport exterior pentru 3 biciclete care să vă poarte prin împrejurimi repede și în același timp suficient de lent încât să vă bucurați de priveliște.

     Indiferent de locul unde vei alege să petreci concediul cu auto rulota vei fi bucuros să afli că autorulota este echipată cu cabină de duș și o toaletă cu vid.


     Dacă vrei să pleci primăvara, toamna sau iarna cu autorulota te vei bucura de sistemul de încălzire de mare capacitate pe conducte de aer cu care este echipată autorulota family plus și dacă vrei să mergi vara e bine să știi că este, slavă Domnului, aer condiționat.

     Deși, din punctul altor clienți de-ai noștri, aerul condiționat e puțin overrated, pentru că nu prea petreci timp în autorulotă pe perioada verii (asta am spune și noi, că nu prea stăm în autorulotă decât dacă e în mișcare… și noaptea oricum se răcorește, dar nu ne crede pe noi, ci verifică recenziile de pe Google sau Facebook).

     Apropo de cum se răcește noaptea la malul mării, toate geamurile, ușile și trapele sunt echipate cu plase pentru insecte și dacă nu ai somn, pentru că valurile se aud prea mișto, toată autorulota este echipată cu lumini ambientale. Așadar poți să citești în voie, toată noaptea, fără să deranjezi pe nimeni.

 

     Deși pare mare și intimidantă ar trebui să știi că autorulota family plus se conduce cu permis categoria B, are cruise control, abs, comenzi pe volan și e mai mult decât manevrabilă (servodirecție servo-city).

     Pentru că cel care va sta shotgun este dj-ul concediului e bine de știut că poate pregăti un usb cu muzica voastră preferată și că se poate conecta cu telefonul prin bluetooth la radioul autorulotei.

     Acestea fiind spuse, te invităm să profiți de ofertele noastre și să pleci într-o vacanță fix așa cum vrei tu, cât mai repede!


     Dacă tot ai ajuns până aici cu cititul, cere o ofertă de preț (mai durează 30 de secunde).

** Chiar dacă fotografiile sunt reale acestea sunt cu titlu de prezentare. Pot exista unele diferențe de culori rezultate din modul de fotografiere sau din echiparea diferită a mașinilor.

Galerie Foto Autorulota 6-7 Locuri Family Plus

Galerie Foto Autorulota 5 Locuri Family Plus