Autorulota Family Adventure | | GoCamper
Close

Autorulota Family Adventure

     Așa cum îi spune și numele, această autorulotă de la XGO este pentru cei cu spirit de aventurier, iar tu, dacă ai ajuns aici, sigur îl ai.

 

     Autorulota Family Adventure este echipată cu 5 locuri cu centuri și tot atâtea de dormit.

 

     Zonele de dormit sunt împărțite în 3. În spatele autorulotei vom găsi un pat matrimonial mare care te va aștepta de ori câte ori vei vrea să te întâlnești cu Moș Ene, iar celelalte 3 locuri de dormit sunt 2 în alcovă și unul convertibil în zona de masă.

     Bucătăria este complet echipată pentru sejurul tău. Vei găsi 3 plite de arzător, o chiuvetă cu apă caldă și rece pentru spălat legumele, dar și un frigider de 100L cu un congelator încorporat.

 

     Spațiul de luat masa este generos și toți membrii echipajului vor avea loc la masă. Desigur, dacă sejurul tău este vara și vremea îți permite, poți lua masa la umbra verandei de 4 metri pe masa de camping pe care o primești gratis ca accesoriu atunci când vei închiria autorulota.

 

     Baia este suficient de încăpătoare, cu locuri multiple de depozitare, cabină de duș și tot ce e nevoie ca să te simți ca acasă.

     Indiferent de sezonul în care îți dorești să mergi în vacanță autorulota îți va oferi tot confortul și asta pentru că are o încălzire de mare capacitate pe gaz și aer condiționat.

 

     Dacă vei vrea să stai cu geamurile și trapele deschise ca să te bucuri de liniștea de afară sau de sunetul pădurii, țânțarii nu vor fi o problemă, și asta pentru că autorulotele din gama Family Adventure sunt echipate cu plase antiinsecte la geamuri, uși și trape. Dacă ajungi și lângă pădure e bine să știi că poți lua și 3 biciclete cu tine pe care să le pui pe suportul exterior al autorulotei.

     De asemenea, dacă vei vrea să citești sau să joci cărți în timp ce copiii dorm poți aprinde luminile ambientale și extinde masa din interior.

 

     Toate facilitățile autorulotei sunt controlate din interior, deci nu va trebui să ieși afară pentru a da drumul la căldură sau a verifica nivelul de apă din rezervor.

     Ai mai fost sau nu cu autorulota, nu contează, pentru că e super manevrabilă, are cruise control, ABS, ESP și comenzi pe volan.

 

     Așadar, dacă dorești să ai parte de o vacanță de neuitat și ai citit până aici (deci sigur vrei) cere o ofertă de preț, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pe care o avem.

* Chiar dacă fotografiile sunt reale acestea sunt cu titlu de prezentare. Pot exista unele diferențe de culori rezultate din modul de fotografiere sau din echiparea diferită a mașinilor.