Close
autorulota electrica

Autorulota Electrica Tesla

Tesla se pregătește să lanseze „TESLA SEMI”.

O autorulotă full electrică. Lansarea este anunțată pentru anul următor.
Autorulotele sunt foarte des asociate cu libertatea și turismul ecologic, iar ideea de a avea o casă pe roți care nu va polua prin emisia de noxe va duce cuvântul ecologic la un cu totul alt nivel!

O autorulotă europeană consumă în medie 10litri/100km, așadar o autorulotă electrică ar scuti stratul de ozon și plămânii noștri de ceva fum dăunător.

Până la un punct, toată treaba cu bateriile și încărcarea acestora, ar putea ajuta la creșterea nivelului de libertate, întrucât nu vei mai fi obligat să te oprești și în benzinărie pentru a alimenta.

Dacă ar avea o suficientă autonomie, ai putea conduce toată ziua, iar noaptea, în camping, să încarci autorulota pentru a 2-a zi.

Mai multe companii și-au anunțat deja interesul în a construi autorulote care să nu aibă nevoie de benzină sau motorină, ci doar de curent electric. Printre acestea se află și compania, Dethleffs care în anul 2017, la Salonul Auto de la Duseldorf a dezvelit o e-autorulotă făcută pe șasiul unui Iveco.

Autorulota germanilor este acoperită aproape în totalitate de panouri solare și are o autonomie de 160 km.

Părerea specialiștilor este că momentan o autorulotă acoperită în panouri solare nu este o variantă viabilă pentru că acestea produc un maximum de doar 3kW energie solară.

Până când o autorulotă va putea fi propulsată de energia soarelui ne întoarcem la Tesla semi, care are o autonomie de 800 kilometri și va costa în jur de 180.000 dolari americani.

Cei de la Vanlifer vorbesc și despre faptul că autorulota Tesla Semi va avea și un Autopilot care va avea aceleași funcționalități ca pilotul automat de pe mașinile pe care le au deja în producție cei de la firma americană a lui Elon Musk.

Ce mai lipsește la Tesla Semi sunt niște biciclete electrice puse pe suportul autorulotei și dorința ta de aventură.

Până când cei de la Tesla vor lansa autorulota electrică poți merge în vacanță cu autorulotele GoCamper care au normă de poluare E6 și un consum de carburant de doar 9,5/100km.

Dacă ți-a plăcut articolul dă-ne Like pe Facebook sau pe Instagram pentru a fi la curent cu celelalte știri din domeniul vacanțelor și al autorulotelor.

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți