Close

Autorulota Campervan

     Acest tip de autorulotă este foarte popular în rândul cuplurilor care își doresc să evadeze din rutină.

     Având 3 locuri cu centuri este perfect pentru familiile cu un copil sau pentru cuplurile care au un animal de companie.

     Chiar dacă este mai mic decât o autorulotă convențională campervanul este foarte optimizat la interior și fiecare centimetru a fost exploatat la maximum de către designerii de interior a celor de la Burstner.

     Pentru un plus de confort am optat ca acest tip de autorulota din flota noastră să fie echipat cu saltele cu spumă de memorie în 5 zone.

     Așa cum spuneam, nu vă va lipsi nimic în sejurul super mișto în care veți pleca. Bucătăria este echipată cu aragaz cu 3 ochiuri, un frigider de 70 de litri să țină berea și carnea pentru burgeri rece, dar și cu un congelator pentru ca atât de mult râvnita înghețată cu caramel sărat să nu lipsească în zilele toride de vară.

     În baie nu lipsește cabina de duș, dar și multele spații de depozitare în care bărbații își pot înghesui spuma și bic-ul, tocmai pentru ca doamnele să își poată aduce cu ele tot ce au nevoie pentru a arăta absolut superb în pozele de pe Instagram!

     Dacă optați pentru o vacanță în Grecia, Croația sau Spania, în mijlocul verii, veți fi mai mult decât bucuroși să aflați că autorulota campervan este echipată cu aer condiționat  și că cele +35 de grade nu vor fi o problemă în timpul zilei sau al nopții.  Însă dacă doriți să vedeți frumoasele lumini polare și să vă bucurați de o experiență inedită privind aurora boreală sau să înotați printre fiordurile de gheață în Norvegia stați liniștiți. Aerul condiționat din autorulotă nu vă va fi de folos, însă încălzirea de mare capacitate, cât și sistemul de încălzire în sine a fost gândit să confere tot confortul chiar și la -45 grade exterior. Laponia, here we come!

     Pe timpul verii te invităm să iei masa la umbra verandei retractabile de 4 metri pe masa de camping pe care o vei primi gratuit ca accesoriu la autorulotă.

     Dacă totuși vei vrea să iei masa înăuntru, poți sta cu geamurile deschise să auzi valurile sau cântecul păsărilor fără să îți faci griji că vor intra țânțari sau muște în campervan și asta pentru că toate trapele și geamurile sunt echipate cu plase de țânțari.

     Autorulota din gama Campervan este super manevrabilă, dar dacă totuși îți e puțin teamă la început ea este echipată cu ABS, ESP și Hill Holder de ultimă generație.

     Acestea fiind spuse, dacă tot ai citit până aici și ți-ai imaginat deja frânturi din concediu, cere o ofertă de preț – no strings attached.

** Chiar dacă fotografiile sunt reale acestea sunt cu titlu de prezentare. Pot exista unele diferențe de culori rezultate din modul de fotografiere sau din echiparea diferită a mașinilor.