Close
campinguri-romania

5 locuri de campare din România pe care nu trebuie să le ratezi! (II)

Așa cum ți-am promis, GoCamper – autorulote de inchiriat s-a întors cu a doua parte a listei de camping-uri din România. Bineînțeles, acestea sunt doar câteva dintre locațiile pe care ți le recomandăm pentru o excursie perfectă cu o autorulotă de închiriat. Pe parcurs, îți vom aduce cele mai bune idei de locuri de campat din România și din Europa.

1. Camping the Valley, Covasna

Acest loc de campat este în Ozunca, județul Covasna. Situat la aproximativ 240 km de București, este o locație grozavă pentru a admira natura la Lacul Sf. Ana, Balvanios sau Băile Tușnad.

2. Camping Pusta, Bihor

Situat în localitatea Bulz, din județul Bihor, aceasta zona de camping se găsește pe o câmpie vastă, înconjurată de păduri și priveliști superbe, la doar 500 km de Capitală. Poți vizita muzeele din apropiere ori poți să te aventurezi pe Valea Crișului Repede, Valea Iadului sau să te bucuri de spectacolul Cascadei Iadolina.

3. Camping Mustang, Mureș

Acest loc de campat se poate găsi în localitatea Câmpu Cetății, din județul Mureș, la puțin peste 300 km de București. În zonă, ai ocazia să vizitezi faimoasa Salină Praid și stațiunea Sovata.

4. Camping Vasskert, Mureș

Rămânând tot la zona Bihorului, merită să trecem în revistă și camping-ul Vasskert, din localitatea Sovata. Situat tot la aproximativ 300 km de București, locul este foarte ușor de găsit și cunoscut pentru priveliști și beneficii. Ai ocazia să treci pe la Salina Praid, să vizitezi Sighișoara ori să te aventurezi prin Munții Harghitei.

5. Camping Stâna de Vale, Mureș

Cu prețuri mici și condiții excelente te așteaptă camping-ul Stâna de Vale, din județul Mureș. La o distanță de 300 km de Capitală, este unul dintre locurile care o să-ți rămână în suflet, privit dintr-o autorulotă de închiriat. De aici poți trece pe la Salina Praid, prin Munții Harghitei sau pe la Lacul Ursu, un lac salin helioterm, foarte căutat de turiștii din toată lumea.

Rămâi cu GoCamper pentru a afla unde sunt cele mai cool locuri de campat din România și din Europa și ce avantaje îți oferă o autorulotă de închiriat!

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți