5 locuri de campare din România pe care nu trebuie să le ratezi! (I) | | GoCamper
Close

ianuarie 20, 2018

5 locuri de campare din România pe care nu trebuie să le ratezi! (I)

camping-romania

Fie iarnă, fie vară, o excursie cu rulota sau cu autorulota în natură este binevenită! Ai ocazia să dscoperi destinații noi de vacanță, să imortalizezi cele mai frumoase peisaje autohtone și să petreci clipe de neuitat cu prietenii sau cu familia. Nu ai nevoie de mulți bani, de rezervări sau de planuri amănunțite.

Cu o autorulotă de închiriat ai, la propriu, o casă pe roți în vacanță, pe care o poți folosi cum ai tu nevoie. Confort și intimitate oriunde, oricând!

Dacă ești pană de idei in privința locațiilor, avem noi câteva tips&tricks-uri pentru început – mai exact 5 locații de campare din România pe care e imposibil să nu le adori!

1. Camping Vuurplaats, Suceava - Bucovina

Poți găsi acest camping în localitatea Fundu Moldovei, județul Suceava, la o distanță de aproape 500 km de București. Ce poți vedea în zonă? Munți, dealuri, văi, râuri, mănăstirile Bucovinei, Herghelia Lucina, cetăți și multe alte atracții turistice pe care le vei descoperi dacă ești o fire curioasă.

2. Camping Camperland, Bacău

Acest camping este situat in localitatea Dărmănești, județul Bacău, la aproximativ 300 km de Capitală. Aici dispui și de locuri special amenajate pentru grătar. Obiectivele turistice pe care le poți vizita sunt: Statiunea Slănic Moldova, Cheile Bicazului, Salina din Târgu Ocna și, bineînțeles, toată natura, care așteapta să o descoperi cu toate simțurile.

3. Complexul de Agrement Laguna Albastră, Brașov

Situat în localitatea Făgăraș, județul Brașov, complexul e la mai puțin de 250 km de București. Ce poți vizita pe aici? E de ajuns să spui „Brașov” și știi deja că ai posibilități nelimitate în zonă, de la Tranfăgărășan, Munții Făgăraș, până la cetăți, pârtii și creste montane care îți taie răsuflarea. Poți practica sporturi de iarnă sau poți să te plimbi și să admiri panoramele montane superbe.

4. Camping Natura Parc, Covasna

Această locație poate fi găsită în localitatea Chichiș, județul Covasna, la mai puțin de 200 km de Capitală. Parcul este întins pe o suprafață de 160 de hectare și oferă cele mai variate posibilități de distracție: de la fotbal, minigolf, mountain bike, până la pescuit, tir cu arcul, plimbări cu ATV-ul sau cu hidrobicicleta. Ai posibilitatea să vizitezi muzeele si cetățile surprinzătoare din zonă sau să fugi până la munte, să îți testezi adrenalina pe pârtie.

5. Camping Cortina Gate, Constanța

Situat în boema stațiune Vama Veche, campingul acesta este o destinație ideală de expediție chiar și iarna. În plus, sunt mai puțin de 300 de km din București până în Vamă. Ce poți vizita? De la Monumentul Tropaeum Traiani și Portul Constanța, Cazinoul din Constanța și Delfinariul poți să te oprești în față Mării Negre și să admiri spectacolul inedit al valurilor agitate.

Te încarci cu energie, faci aerosoli și rămâi în contemplare în fața naturii care nu uită să ne surprindă la nesfârșit…

Aceasta a fost prima parte de trecere în revistă a campingurilor autohtone.

GoCamper îți pregătește și partea a doua cu locații inedite de inchiriere autorulote.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *