5 avantaje ale călătoriei cu autorulota | | GoCamper
Close
calatoria cu autorulota gocamper

5 avantaje ale călătoriei cu autorulota

Pentru că nouă ni se par poate cele mai importante avantaje atunci când vorbim despre o călătorie sau o vacanță cu o autorulotă închiriată sau proprietate personală, le-am pus într-un articol scurt și la obiect!

1. Despachetezi o singură dată!

Probabil unul dintre cele mai mari beneficii ale călătoriei cu autorulota este că vei despacheta o singură dată! Este ca și atunci când mergi într-o călătorie cu vaporul unde despachetezi o singură dată și vizitezi mai multe locații, doar că aici ești pe uscat. O dată ce vei despacheta în prima zi și vei avea totul la locul lui, poți pleca liniștit oriunde fără să te mai gândești că este nevoie să despachetezi.

2. Controlezi ce mănânci (poți găti)

Sunt multe beneficii atunci când vine vorba despre o bucătărie portabilă, printre care:

  • Este mai ieftin decât la restaurant.
  • Este mai sănătos (cei care au copii și au grijă ce mănâncă aceștia vor empatiza cu noi).
  • Poți controla efectiv CE mănânci și cel mai important CÂND mănânci.

3. Dormi confortabil oriunde

Pe lângă faptul că scaunele sunt mai confortabile decât bancheta din spate a mașinii, poți oricând să te pui în pat și să dormi. Ca și bonus, într-o autorulotă închiriată sau proprietate personală poți să dormi în așternuturile tale cu pernele tale!

4. O baie curată pe drum și la destinație

Cu toții am oprit măcar o dată într-o baie dintr-o benzinărie. Unele sunt curate.. altele nu chiar. Poți oricând să mergi la o baie care știi sigur că este dezinfectată și o folosești doar tu și familia ta! Lucrul acesta cu baia portabilă se aplică și la duș (autorulotele GoCamper fiind echipate cu cabină de duș închisă). Poți oricând să intri de pe plajă în autorulotă să te răcorești.. Lucrul acesta se aplică și la munte, unde copiii se pot juca în voie, fără frică să se murdărească pentru că ai dușul la discreția ta!

5. Ai loc pentru toate bagajele

Este atât de mult spațiu într-o autorulotă, poți fi sigur că îți vor încape toate lucrurile pe care vrei să le iei după tine, inclusiv bicicletele. Să nu mai vorbim și de cât de ușor ai acces la bagaj, autorulota având și pe o parte și pe cealaltă acces la un portbagaj ENORM!

Nu-ți mai face griji că vuvuzela pe care dorești să o aduci din vacanță sau acel covor țesut la război nu-ți vor încape în bagaj. Portbagajul este atât de încăpător că vei putea cumpăra un întreg magazin de suveniruri (nu știu sigur dacă e bine sau nu?).

Vezi aici dotările unei autorulote Premium (recomandată pentru familii).

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante