Close
excursie cu autorulota

3 locuri de vizitat cu autorulota in Romania

Romania ascunde foarte multe peisaje sublime care merita sa fie vazute, cel putin o data in viata intr-o excursie cu autorulota, iar daca ati ajuns deja sa faceti asta, cu siguranta veti reveni, iar calatoriile in Romania se vor transforma in adevarate refugii pentru multi dintre voi, așa cum s-a intamplat si cu noi.

Daca pana acum va era destul de greu sa calatoriti foarte mult, cu atat mai mult daca aveti o familie numeroasa sau copii mici, ei bine, situatia ar trebui sa se schimbe. Faptul ca bagajele nu incap in portbagajul unei masini si de  multe ori trebuie sa renuntam la lucruri chiar daca nu ne dorim… a devenit deja o legenda.

Oamenii apeleaza la inchirierea unei autorulote pentru a beneficia de propia “casa pe roti” chiar si in vacata. Astfel, nu mai suntem conditionati sa renuntam la anumite lucruri necesare in vacanta si avem totul la indemana in orice ora din zi si din noapte.

Si totusi, simtim nevoia sa specificam faptul ca rulota si autorulota nu reprezinta acelasi lucru.

Te-ai decis deja sa inchiriezi o autorulota si sa pleci in vizitarea Romaniei? Iata cateva sugestii de locuri frumoase de camping pe care le gasesti chiar in Romania:

Poiana Pelegii si Lacul Cincis

lacul cincis autorulota

Cu siguranta printre cele mai frumoase locuri de camping din Romania regasim si Lacul Cincis si Poiana Pelegii din Hunedoara. Acest lac a fost creat artificial prin construirea barajului Cincis, chiar la marginea orasului Hunedoara. De asemenea, au fost stramutate cinci sate vechi din Tinutul Padurenilor pentru a putea fi infiintata aceasta amenajare hidrografica. Zonele acestea de camping sunt special amenajate chiar si pentru corturi.

Arefu – Vidraru

Arefu este o comuna situata in judetul Arges si atrage in fiecare an tot mai multi turisti. Aici exista mai multe posibilitati de cazare, cu atat mai mult pentru iubitorii de camping. Una dintre cele mai bune zone de campare se gaseste chiar la poalele Cetatii Poienari, pe Valea Argesului, la iesirea din satul Capataneni. Daca sunteti prin zona cu autorulota, ar fi pacat sa nu va opriti cel putin sa admirati peisajele.

Cheile Sohodolului

cheile sohodolului cu autorulota

Fara indoiala, iubitorii de natura spun ca locatia Cheile Sohodolului este o bucata din rai. Pe timpul verii, Cheile Sohodolului si muntii sunt ingredientele principale care determina iubitorii de natura sa aleaga aceste locuri. Aici gasim un relief carstic care cuprinde valori de patrimoniu si specii rare de plante. Cheile au primit statutul de arie protejata. Aceasta locatie este in apropriere de comuna gorjeana Runcu, la o distant de aproximativ 15 km de Targu Jiu. Aceste Chei au forme unice si sunt imposibil de reprodus de mana oamenilor.

BLOGUL DE AVENTURĂ

Postări interesante

Aventura! Strigați URA!

GUEST POST

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Postări interesante

Degustare de camper

Locație: Camping La Gradina Perioada: 12 martie – 14 martie 2021 Locuri limitate Vrei să pleci în vacanță cu autorulota însă nu știi dacă acest

Autorulota ULTRA CONFORT (21)

Autorulota Ultra Comfort

Autorulota Ultra Confort   Autorulota Ultra Confort este spațioasă și confortabilă, o plăcere de condus pe autostradă și în campinguri fiind o autorulota semi-integrata, adica

autorulote gocamper 16

Inchiriere Rulota Septembrie 2020

FLASH DEAL Plecăm în vacanță? Vacanță la jumătate de preț Călătorești Unde vrei EXPERIENȚĂ de neuitat Mai sunt doar puține perioade libere pentru care poți